La Fira de l'Avellana de Riudoms clou la 38a edició amb més públic que l'any passat

Totes les activitats han rebut una resposta multitudinària, i especialment el dissabte al vespre i el diumenge a la tarda el públic va ser massiu
L'afluència ha estat màxima en aquesta edició de la Fira de l'Avellana. | Cedida

 

La 38a Fira de l'Avellana de Riudoms va acabar ahir, diumenge dia 12 d'agost, a la nit, havent superat l'afluència de públic de l'edició de l'any passat. La Fira ha gaudit d'un ambient excepcional, en especial el dissabte al vespre i el diumenge a la tarda, coincidint amb la cursa de portadors de sacs. En aquest sentit, els organitzadors de la festa se senten molt satisfets amb l'edició d'enguany i amb les dues grans novetats d'enguany.

 

Les novetats han rebut una gran resposta

Per una banda, amb l'Outlet de moda, que ha obert cada diai ha estat a vessar, i per l'altra, el festival Minipop de diumenge al matí, que va rebre una participació multitudinària. Sergi Pedret, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudoms, ha considerat que «el públic està molt content amb els petits canvis i millores que hi ha hagut aquest any en el programa habitual de la Festa i amb les noves activitats».

 

Segons el mateix Pedret, les activitats familiars, com per exemple el Minipop o la zona de jocs infantils i els ponis, i els espais dedicats a la gastronomia, entre ells 'food trucks' i la zona 'chill out', han sumat atractiu a aquesta Fira de l'Avellana. Com no pot ser d'altra manera, la música també ha rebut una resposta extraordinària, des de l'Avellana Sound amb l'actuació de Pepet i Marieta fins al concert de Joan Reig, passant per la festa de la Txaranga Tocabemolls, les havaneres o el Ball a la Fresca de diumenge.

 

Per altre costat, la tradició no s'ha oblidat, i hi ha hagut la mateixa participació. Un dels plats forts de la Fira han estat les curses de portadors i portadores de sacs, i també actes com la inauguració a càrrec del doctor Antoni Castro Salomó del divendres o la xerrada del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó.

 

Imatge de la inauguració de la Fira de l'Avellana | Isma Llanes

 

La temàtica d'aquesta edició, un èxit

La temàtica central de la 38a edició de la Fira de l’Avellana, les mines d’aigua, també ha estat motiu de satisfacció per part del públic més local. A l’homenatge realitzat el divendres dia 10 als representants de la trentena de mines existents al municipi i a les famílies i nissagues de miners, s’hi ha sumat una exposició fotogràfica de la Fira, a càrrec de la fotògrafa Alba Marine, i una reproducció a escala d’una mina, una bassa, séquies i un hort a l’entrada principal del recinte firal, realitzada per la brigada municipal.

 

Imatge de la diada castellera de la Fira de l'Avellana. | isma llanes

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris