Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Francesc Xavier Lázaro, nou president d'ERC Baix Camp

El republicà va ser escollit ahir dilluns, 26 de novembre, en un congrés celebrat a Riudecanyes
Imatge del congrés d'ERC Baix Camp, celebrat a Riudecanyes | ERC Camp de Tarragona

 

 

El riudomenc Francesc Xavier Lázaro ha estat triat com a president de l’executiva comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Baix Camp. En un congrés celebrat ahir dilluns, 26 de novembre, al local de la Societat de Riudecanyes, la presidenta sortint, Irene Aragonès, va fer balanç de quasi vuit anys al capdavant de la formació a la comarca.

 

Irene Aragonès agraeix la col·laboració i crida les dones a ocupar càrrecs de lideratge

Aragonès va agrair la col·laboració de tots els càrrecs, i va donar gràcies a la militància i al conjunt d’electes republicans de les «institucions supramunicipals de la comarca». L’expresidenta, també va aprofitar el seu discurs per interpel·lar totes les dones perquè s’empoderin, facin servir els seus valors i ocupin posicions de lideratge.

 

Lázaro afronta la nova presidència amb les municipals 2019 a l'horitzó | ERC Camp de Tarragona

 

Lázaro: «Els reptes de l'executiva són de cara a les municipals»

El nou president d’ERC al Baix Camp, escollit per unanimitat, va apel·lar a la defensa de les llibertats col·lectives i va explicar que «els principals reptes per a la nova executiva són de cara a les municipals, créixer en candidatures i en regidories». Lázaro, alhora, també va agrair la feina d’Aragonès i el seu equip, i la lluita política incansable per posicionar el Baix Camp al mapa.

 

 

L'equip del nou president d'ERC al Baix Camp

L’executiva comarcal d’Esquerra al Baix Camp estarà formada per Francesc Xavier Lázaro, a la presidència; Josep Valero, com a secretari d’organització; Raimon Arnau, a Finances; Beatriz Mayordomo, a la Secretaria de les Dones; Ferran Abelló, a Política Municipal; Eduard Pellicer, encarregat de la Nova Ciutadania; Amadeu Bonet, a Política Parlamentària; Manel Solé, Política Sectorial; Ernest Roigé, a Formació; Jordi Fortuny, Acció Política i Campanyes; Anton M. Salvat, adjunt a l’organització; Isabel Vilches, com a vocal i Rosa Abelló, com a representant del Consell Comarcal del Baix Camp.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris