Tallen un carrer a Riudoms per una fuita de gas

Els bombers ha informat que no hi ha hagut cap afectat i no s'ha hagut de desallotjar els veïns
Imatge del carrer de Sant Bonifaci tallat per la fuita de gas. | Carles Viñuales

 

Aquest dijous, 16 d'agost, a les 10.57 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per una fuita de gas a Riudoms, en concret al carrer de Sant Bonifaci número 4. Així doncs, s'han enviat un parell de dotacions per tal que posessin fi a aquest problema. A més, fins al lloc de l'incident, s'hi ha traslladat la policia local i un tècnic de la companyia de gas.

 

Segons han informat els bombers, no hi ha hagut cap afectat i no s'ha hagut de desallotjar els veïns de la zona, ja que es tracta d'un incident a la via pública. Els bombers han establert un perímetre de seguretat per tal que ningú prengui mal i la ciutadania estigui segura.

 

Un cop se solucioni, es restablirà la normalitat a la zona i s'obrirà la circulació del carrer afectat, tant als vehicles com als visitants. De moment, els bombers i el tècnic de la companyia encara estan realitzant diverses tasques per tal d'acabar amb la fuita de gas. 

 

Els Bombers treballen per solucionar la fuita de gas del carrer de Sant Bonifaci de Riudoms, | Carles Viñuales

 

 

Una mala combustió de l'aire condicionat provoca una fuita de gas a Tortosa

El passat dissabte, 11 d'agost, una fuita de gas en un aparell d'aire condicionat del mercat de Tortosa, va provocar que es tallés la circulació a l'avinguda de la Generalitat. Així doncs, la Policia Local, en detectar la fuga, va donar l'avís als Bombers, els quals van establir un perímetre de seguretat i fins que no es van detectar paràmetres negatius del gas, no es va restablir el trànsit, tant a vianants com a vehicles.

 

Fins al lloc de l'accident, s'hi van traslladar un total de tres dotacions dels bombers, a més dels agents de la Policia Local de Tortosa. Així doncs, els Bombers, un cop van trobar el punt de la fuita, van prendre les mesures amb l'explosímetre, el qual va marcar positiu en monòxid de carboni. El problema venia donat per una mala combustió del cremador de gas de l'aire condicionat del mercat tortosí. A les onze del matí, l'explosímetre va donar xifres negatives en monòxid i es va restablir la normalitat de la zona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris