Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

La Guàrdia Municipal de Riudoms se suma a la campanya 'Pels Valents'

L'objectiu és el de recaptar fons per a la construcció d'un nou centre d'atenció contra el càncer infantil
La Guàrdia Municipal de Riudoms se suma a la campanya 'Escuts solidaris' | Ajuntament de Riudoms

 

 

Juntament amb la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, la Guàrdia Municipal de Riudoms s'ha sumat a la campanya solidària 'Pels valents'; amb l'objectiu de recaptar fons per a la creació del 'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona', el centre oncològic infantil més gran de tota Europa, que està pressupostat en 30 milions d'euros.

 

A través d'aquesta iniciativa, els agents riudomencs promocionen la venda un escut limitat, que reprodueix el del cos policial del municipi, amb la frase de la campanya: 'pels valents'. Una oportunitat pels col·leccionistes, però també per a tots aquells que vulguin solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer infantil.

 

Els escuts solidaris tindran un cost de 4 euros, i coincidint amb les festes de Nadal, es podran obtenir a través de nou punts de venda: a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, a la Llibreria La Cometa, la Llibreria La Plaça, la Llibreria Pedra Paper o Tisora, la Parafarmàcia Mestre Fontgivell, la Farmàcia J. Cepero, la Farmàcia R.Robusté, Ca la Borrassa i a l’Estanc de Riudoms.

 

 

Imatge virtual del futur 'SJD Pediatric Cancer Center' | Hospital Sant Joan de Déu

 

El nou 'SJD Pediatric Cancer Center'

Un cop la campanya solidària hagi pogut recaptar prou fons arreu del Principat, l'Hospital Sant Joan de Déu posarà en marxa la creació del 'SJD Pediatric Cancer Center'; un equipament de 8.345 metres quadrats, en un edifici de quatre plantes connectat a aquest hospital pediàtric de Barcelona, que ja és referent internacional en l'àmbit de la salut infantil.

 

El nou centre disposarà de 38 habitacions; 8 càmeres per al trasplantament de progenitors hematopoètics; 24 boxs a l'hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radio farmàcia; laboratoris i altres serveis no assistencials. Tot plegat en el que serà el centre dedicat a l'oncologia infantil més gran de tota Europa.

 

Juntament amb la Guàrdia Municipal de Riudoms, més de 120 cossos policials de Catalunya han col·laborat en aquesta campanya en la lluita contra el càncer infantil. A la demarcació de Tarragona, hi han participat les policies de Móra la Nova, Roda de Barà, Cambrils, Mont-roig i Torredembarra, entre d'altres.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris