MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Inauguren el remodelat Tomb de Muralles a la Selva del Camp

L'acte inaugural ha anat a càrrec del director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Camp de Tarragona
Els membres del consistori acompanyats d'Àngel Xifré han inaugurat el Tomb de Muralles | Judit Sabaté

 

Aquest cap de setmana el municipi de la Selva del Camp ha realitzat diversos actes per inaugurar les obres de remodelació integral del Tomb de Muralles. Per això s'han fet activitats durant els dos dies i, aquest dissabte, el director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat de membres de l'Ajuntament del municipi del Baix Camp, han realitzat l'acte inaugural.

 

Estrenen el Tomb de Muralles de la Selva del Camp

Aquest passat dissabte, 20 d'octubre, s'ha dut a terme l'acte inaugural del Tomb de Muralles, en el qual han renovat completament els serveis, equipaments i espais per a vianants en tot l'àmbit que envolta el nucli antic. Aquesta ha estat una de les actuacions urbanístiques més rellevants fetes al municipi i, a més, s'ha creat un nou carril bici al voltant de la part antiga del poble.

 

Així doncs, els ravals selvatans s'han convertit en protagonistes en un matí amb activitats destinades a la mobilitat sostenible en família, on hi ha hagut demostracions amb bicicletes i vehicles elèctrics, a més d'una xerrada d'un assessor en mobilitat sostenible. Tanmateix, s'ha fet una ruta historicocultural i una gimcana infantil amb bicicleta i un berenar popular.

 

S'ha inaugurat el Tomb de Muralles de la Selva del Camp | Judit Sabaté

 

Arribades les set de la tarda, ha començat l'acte inaugural dirigit per l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, i els regidors del consistori Enric Roberto i Josep Masdeu.

 

En finalitzar l'acte inaugural, la vetllada s'ha completat amb un concert a càrrec de Joan Reig i un espectacle pirotècnic organitzat per la Colla de Diables de la Selva.

 

Aquest diumenge s'ha realitzat una edició especial dels Tres Tombs, que enguany no es van poder realitzar a causa de les obres del Tomb de Muralles i que s'han volgut fer de forma especial amb motiu de la seva estrena. S'ha començat amb el tradicional esmorzar i la concentració de carruatges i cavalleries i s'han fet les tradicionals tres passades per tot l'entorn del nucli antic selvatà.

 

L'acte inaugural s'ha fet a Els Ponts de la Selva del Camp | Judit Sabaté

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris