Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

La campanya tarragonina per a les municipals del 26-M, en directe

Es declara un incendi forestal a Castellvell del Camp

El foc va cremar uns 5.000 metres quadrats de vegetació
Un incendi crema des deles sis de la tarda a Castellvell del Camp. | Bombers

 

Des de les sis de la tarda d'aquest dimarts, 25 de setembre, un incendi amb tres focus afecta de ple una zona forestal de Castellvell del Camp. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, però, poc després de dos quarts de vuit de la tarda el foc ha quedat estabilitzat i s'ha donat per extingit al voltant de les 23 hores.

 

L'incendi s'ha declarat cap a les sis de la tarda

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat i hi han treballat tres helicòpters —dos de bombarders i un de comandament— i una desena de dotacions terrestres. Abans de tres quarts de vuit del vespre, i un cop estabilitzats els incendis, els helicòpters s'han retirat de les seves posicions. L'avís s'ha rebut quan passava tan sols un minut de les sis d'aquesta tarda. Cap a les onze de la nit, els Bombers han donat per extingit l'incendi forestal de Castellvell del Camp. Les flames han cremat uns 5.000 metres quadrats de vegetació. 

 

Segons han explicat els Bombers de la Generalitat, l'incendi crema a partir de tres focus entre la zona de La Roureda i el Coll del Perelló. El foc, des d'un primer moment, ha estat de baixa intensitat, segons s'explica des de la direcció general del cos. Per ara se'n desconeixen les causes, però no es descarta que l'incendi pugui haver estat intencionat. Afortunadament, però, cap dels tres focus que presenta aquest incendi representa cap mena de perill per a cap de les zones habitades properes al foc, segons informen des del cos de Bombers.

 

Segons les informacions dels Bombers de la Generalitat, l'incendi s'ha declarat en tres focus diferents. | Bombers

 

Un altre lleu incendi en una botiga de menjar preparat a Reus

Malgrat ser el dia de Misericòrdia, festiu a la ciutat de Reus, el cert és que els Bombers de la Generalitat han tingut una tarda de molta feina, i no tan sols per aquest incendi a Castellvell del Camp. Poc abans de les sis de la tarda, han hagut d'esbotzar la persiana d'un establiment de menjar preparat a la capital del Baix Camp on s'havia ocasionat un petit incendi a la cuina a causa d'una olla que s'havia quedat, accidentalment, al foc. Tot plegat ha quedat en un ensurt després de la ràpida resposta per part del cos de Bombers.

Comentaris