Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Jaume Alonso-Cuevillas presentarà la candidatura JuntsxRiudoms aquest diumenge

L'advocat de Carles Puigdemont estarà a la sala multiús del Casal Riudomenc aquest diumenge 18 de novembre a les 12 del migdia
Jaume Alonso-Cuevillas realitzarà una conferència-col·loqui aquest diumenge a Riudoms | TarragonaDigital.com

 

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas estarà present aquest diumenge 18 de novembre al Casal Riudomenc, realitzant una conferència-col·loqui per presentar la candidatura a les eleccions municipals de 2019 'JuntsxRiudoms', titulada «Converses que il·lusionen» . L'acte estarà moderat per Sergi Pedret, cap local del PDeCAT Riudoms i, molt properament, nou alcalde de Riudoms. L'acte està obert a tot el públic i, en acabar, es realitzarà un vermut per a tots els assistents.

 

Jaume Alonso-Cuevillas presentarà la candidatura de JuntsxRiudoms

La sala multiús del Casal Riudomenc acollirà aquest pròxim diumenge, 18 de novembre, a les dotze del migdia, una conferència-col·loqui anomenada «Converses que il·lusionen», realitzada per l'advocat del MHP Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas. Així doncs, l'acte que servirà per presentar la candidatura a les eleccions municipals de 2019 de JuntsxRiudoms, estarà obert a tots els assistents. A més, estarà moderada per Sergi Pedret, cap local del PDeCat de Riudoms i pròxim alcalde del municipi del Baix Camp. L'entrada a l'esdeveniment serà lliure per tothom i, en acabar l'acte, es farà un vermut. El Casal Riudomenc està situat al carrer Sant Jaume número 2.

 

La conferència-col·loqui serà realitzada pel jurista, advocat i economista Jaume Alonso-Cuevillas, el qual és doctor en Dret i catedràtic en dret processal de la Universitat de Barcelona, a més de degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona del 1997 al 2005, president del Consell de l'advocacia Catalana del 1999 al 2000 i president de la Federació Europea del Col·legi d'Advocats de 2007 a 2008. L'any 2015, va rebre el Premi Ferran Termes pel seu treball: «Eficiència i transparència del sistema judicial espanyol en context europeu: Anàlisi comparativa i propostes de millora».

 

El Casal Riudomenc acollirà el col·loqui de l'advocat del MHP Carles Puigdemont. Imatge d'arxiu d'un acte. | Cedida

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris