Jordi, l'afortunat a qui li ha tocat el Gordo dos anys seguits.

Jordi, l'afortunat a qui li ha tocat el 'Gordo' per segon any seguit

Treballador de l'empresa Indústries Teixidó de Riudecols, s'ha vist agraciat per segon any consecutiu

El 22 de desembre ens deixa, com cada any, històries increïbles. Enguany, a més, ho fa a casa nostra, a la comarca del Baix Camp. Aquest 2020 ha plogut sobre mullat i, per segon any consecutiu, el 'Gordo' de la Loteria de Nadal s'ha repartit de nou a Reus i, en concret, s'han venut 60 sèries del 72897 a la mítica —i, ara, encara més— administració de La Pastoreta. 365 dies després que el Centre Aragonès El Cachirulo de Reus repartís milions i milions d'euros del 'Gordo' de 2019, la sort ha tornat aquest 2020 des de la capital ganxeta.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Jordi, l'afortunat a qui li ha tocat el 'Gordo' dos anys seguits

I és clar, també hi ha casos concrets de fortuna doble: persones a qui els va tocar el 'Gordo' l'any passat amb El Cachirulo i que, aquest 2020, han repetit fortuna. Un dels casos, entre molts altres, és el del Jordi, un dels treballadors d'Indústries Teixidó, de Riudecols, que havia comprat un dècim del 72897. Aquest migdia no s'ho creia. «Això és ciència-ficció, és l'hòstia», expressava, mig emocionat mig en xoc, atenent els mitjans de comunicació desplaçats fins a l'empresa de Riudecols, que ha repartit 180 milions d'euros del 'Gordo' d'eguany entre bona part de la seva plantilla.

El Jordi no es creia que li hagués tocat el 'Gordo' per segon any consecutiu: certament, si ja costa de creure quan la fortuna arriba un cop, quan ho fa per segona vegada en un any deu ser absolutament increïble. «Enguany portava un dècim, i l'any passat tres participacions que ens va vendre una amiga del Cachirulo», explicava. «Si l'any passat em vaig comprar un apartament, enguany no ho sé, potser un xalet amb piscina», bromejava, just abans d'explicar que pensa repartir-se el premi amb les seves filles.

Emocionat davant dels mitjans, ha explicat que fa 48 anys que és treballador de la fàbrica i que és tradició, com a moltes empreses de tot l'Estat, que els treballadors comparteixin loteria. La sort els ha estat de cara aquest 2020 i el Jordi, malgrat la doble fortuna, s'ha mostrat totalment compromès amb la feina. «No em penso jubilar», ha dit d'entrada, malgrat que després, entre rialles, ha reconegut que ho farà quan arribi a l'edat de 64 anys. El que és segur és que si amb el 'Gordo' de l'any passat es va endur una alegria, amb el d'aquest 2020 la tranquil·litat econòmica per a ell ja serà absoluta.

«Estic content per la gent»

El Jordi, entre llàgrimes i amb la veu entretallada, s'ha mostrat «molt content» per la gent, «gairebé més per ells que per mi». Persones normals i corrents, «gent amb hipoteques» en paraules del Jordi, que des d'aquest 22 de desembre de 2020 ja no hauran de patir econòmicament i podran gaudir del premi del 'Gordo' de Nadal. Una jornada inoblidable al Baix Camp i, un nom, el del Jordi, que il·lustra perfectament la fortuna portada a l'extrem: li han tocat dos 'Gordos' en dos anys consecutius. Una sort desmesurada enmig d'un any realment complicat.