Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

VÍDEO

Graven un porc senglar passejant pel centre de Salou

Riudoms aconsegueix els diners per arreglar la Jacoba, la campana gran de l'església

Una campanya de micromecenatge ha permès assolir l'objectiu de recaptació i, fins i tot, superar-lo
El llamp va fer un forat a la cúpula de l'església de Riudoms | Twitter / @ERC_Riudoms

 

 

A poc a poc, les campanes del campanar de l’església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms, al Baix Camp, tornaran a repicar i el metall ressonarà per tot el poble i voltants. Després de l’impacte violent d’un llamp, que va provocar greus desperfectes a l’edifici eclesiàstic el passat mes de novembre, parròquia i Ajuntament han completat, al cent per cent, la campanya de micromecenatge «Ajuda’ns a recuperar el campanar! Fem que la Jacoba torni a dringar!».

 

La Jacoba, la campana grossa, es podrà arreglar

A través de la plataforma totsuma.cat, quaranta-quatre usuaris i usuàries, de forma solidària i desinteressada, ja han aportat 3.530 euros, tot superant la quantitat estipulada —de 3.500 euros— que permetrà arreglar la Jacoba, la campana grossa de Riudoms. Fins a les dotze de la nit d’avui dimecres, 9 de gener, tot aquell qui ho vulgui encara és a temps de col·laborar, fàcilment, amb un donatiu.

 

 

«+FortsQueElLlamp» aglutina esforç i recursos

Més enllà del finançament col·lectiu via internet, a finals de novembre Riudoms va impulsar la campanya «+FortsQueElLlamp», una iniciativa destinada a recaptar fons per fer front a les despeses de reparació del campanar de Sant Jaume.

 

El preu dels desperfectes ronda els 50.000 euros i consistori i església ja van iniciar diverses accions, com ara la instal·lació de guardioles als comerços, sota el lema «El canvi, per al Campanar»; una col·lecta a la festa del Beat, el 24 i 25 de novembre; o un esmorzar popular amb ballada de sardanes, que es va celebrar el passat 2 de desembre.

 

L'Arquebisbat posa a disposició un compte corrent

L’Arquebisbat de Tarragona, per la seva part, ja va posar a disposició de la ciutadania un compte corrent —ES87 2100 0166 0301 0093 8173— per a totes aquelles persones que vulguin fer un donatiu i recuperar, així, l’esplendor de l’església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms.

 

Comentaris