Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Riudoms aconsegueix els diners per arreglar la Jacoba, la campana gran de l'església

Una campanya de micromecenatge ha permès assolir l'objectiu de recaptació i, fins i tot, superar-lo
El llamp va fer un forat a la cúpula de l'església de Riudoms | Twitter / @ERC_Riudoms

 

 

A poc a poc, les campanes del campanar de l’església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms, al Baix Camp, tornaran a repicar i el metall ressonarà per tot el poble i voltants. Després de l’impacte violent d’un llamp, que va provocar greus desperfectes a l’edifici eclesiàstic el passat mes de novembre, parròquia i Ajuntament han completat, al cent per cent, la campanya de micromecenatge «Ajuda’ns a recuperar el campanar! Fem que la Jacoba torni a dringar!».

 

La Jacoba, la campana grossa, es podrà arreglar

A través de la plataforma totsuma.cat, quaranta-quatre usuaris i usuàries, de forma solidària i desinteressada, ja han aportat 3.530 euros, tot superant la quantitat estipulada —de 3.500 euros— que permetrà arreglar la Jacoba, la campana grossa de Riudoms. Fins a les dotze de la nit d’avui dimecres, 9 de gener, tot aquell qui ho vulgui encara és a temps de col·laborar, fàcilment, amb un donatiu.

 

 

«+FortsQueElLlamp» aglutina esforç i recursos

Més enllà del finançament col·lectiu via internet, a finals de novembre Riudoms va impulsar la campanya «+FortsQueElLlamp», una iniciativa destinada a recaptar fons per fer front a les despeses de reparació del campanar de Sant Jaume.

 

El preu dels desperfectes ronda els 50.000 euros i consistori i església ja van iniciar diverses accions, com ara la instal·lació de guardioles als comerços, sota el lema «El canvi, per al Campanar»; una col·lecta a la festa del Beat, el 24 i 25 de novembre; o un esmorzar popular amb ballada de sardanes, que es va celebrar el passat 2 de desembre.

 

L'Arquebisbat posa a disposició un compte corrent

L’Arquebisbat de Tarragona, per la seva part, ja va posar a disposició de la ciutadania un compte corrent —ES87 2100 0166 0301 0093 8173— per a totes aquelles persones que vulguin fer un donatiu i recuperar, així, l’esplendor de l’església de Sant Jaume Apòstol de Riudoms.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris