Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mont-roig del Camp celebra les Jornades Europees del Patrimoni

Els dies 12 i 13 d'octubre el municipi se suma a les jornades amb dues activitats pròpies
L'espectacle musical 'Els Rentadors' retrà homenatge a les dones i la vida social que s'esdevenia en aquest indret de Mont-roig | Ajuntament de Mont-roig

 

Divendres i dissabte, 12 i 13 d'octubre, Mont-roig del Camp se suma a la iniciativa de les Jornades Europees de Patrimoni, amb dues activitats relacionades amb els espais i la història del municipi.

 

D'aquesta manera, divendres 12 d'octubre a les sis de la tarda, l'Ajuntament de Mont-roig ha programat un espectacle de dansa i música als Rentadors, amb una representació i companyia que porten el mateix nom, 'Els Rentadors'. Tot plegat un homenatge a les dones i a la vida social que no fa gaire encara s'esdevenia als rentadors públics de Mont-roig del Camp.

 

Per altra banda, tant divendres com dissabte a les vuit del vespre, i també en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, el Centre d'Estudis Mont-rogencs s'ha sumat a la iniciativa programant visites nocturnes a l'Ermita de la mare de Déu de la Roca.

 

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebren a tota Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició del 2018, a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

 

La iniciativa doncs permetrà gaudir de palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials que obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni històric. Tot plegat amb l'objectiu d'aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

 

Activitats a tota la demarcació

Municipis de tot el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre s'han sumat a la iniciativa de les Jornades Europees de Patrimoni. Així doncs a tota la demarcació s'organitzen un total de 54 activitats diferents, que al llarg d'aquest segon cap de setmana d'octubre, permetran als mateixos veïns redescobrir i aprofundir en el patrimoni que sempre han tingut present, o descobrir el de qualsevol poble o ciutat de Catalunya que els hi desperti interès.

 

Divendres i dissabte s'organitzarà una visita nocturna a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca | cedida

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

Comentaris