Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

Mont-roig del Camp se suma al festival de música Accents i al de titelles Guant

La programació cultural començarà coincidint amb la Diada de l'Onze de Setembre
Joan Reig presenta 'La culpa' el seu disc en solitari | cedida

 

 

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat la nova programació cultural de tardor, que començarà els pròxims 10 i 11 de setembre en el marc dels actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

 

Enguany, el municipi del Baix Camp s'incorpora a dos festivals destacats d'altres ciutats del Camp de Tarragona. Concretament Mont-roig del Camp serà la seu de dos concerts de la 5a edició del Festival Accents que reuneix grups de música catalanoparlants d'arreu dels Països Catalans;  un festival que va néixer a Reus i que enguany també serà present a Cambrils, Riudoms, Falset i Alcover. I per altra banda, Miami Platja acollirà una de les produccions del Guant, el 14è Festival Internacional de Titelles de l'Alt Camp.

 

Així doncs, en el marc del Festival Accents, Joan Reig, el bateria dels Pets, presentarà el seu nou disc 'La culpa' al Casal de Joves K1 de Mont-roig, el dissabte 6 d'octubre a les 21.00 hores i amb entrada gratuïta. Mentre que la segona actuació que es farà al municipi, anirà a càrrec de la tortosina Montse Castellà, que actuarà el diumenge 18 de novembre a les 19.00 hores a l'Església Vella, també amb entrada gratuïta, i en el qual presentarà el seu nou disc 'Punt de llibre'.

 

Dins del 14è Festival Internacional de Titelles de l'Alt Camp, el Guant, portarà la tarda del 24 de novembre al Teatre Polivalent de Miami Platja l'obra 'Les set cabretes', de la Companyia Los Claveles, que estarà destinada especialment al públic familiar i als més petits de la casa.

 

La Regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp valora molt positivament la incorporació als festivals Accents i Guant, afirmant que «queda demostrada la voluntat de sinergies de la Regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp amb els festivals nascuts en altres poblacions per tal de donar més visibilitat a la programació que es realitza al nostre municipi».

 

Montse Castellà presenta 'Punts de llibre' | cedida

 

 

La programació cultural del darrer quadrimestre de l'any ve carregada de propostes

 

Al mes de setembre destaca l'espectacle 'Músiques d'un país de músiques', del trio liderat pel vallenc Francesc Sans, que actuaran el dilluns 10 de setembre a les 20.00 hores a la plaça Mossèn Gaietà Ivern; el concert d'Alícia Rodríguez i Mikel Paz, el dia 11 de setembre a les 10.00 hores del matí al Torreó de Miami Platja, que oferiran un recull de música catalana des de Toldrà i Montsalvatge a Serrat o Llach.

 

El dia 13 d'octubre a les 18.00 hores arriba l'espectacle 'Els rentadors', un homenatge teatral i musical a les dones que antigament rentaven la roba als safareigs públics; mentre que el dia 20 d'octubre a les 19.00 hores, la Casa de la Cultura acollirà el lliurament dels 37ns Premis Literaris Vila de Mont-roig.

 

Entrat al novembre, el dia 17 a les 20. 30 hores el Teatre Polivalent de Miami Platja acollirà l'obra de teatre 'Déu', una comèdia escrita per Woody Allen i dirigida pel reusenc Carles BIgorra. Així mateix, el dia 22 de novembre, es representarà l'obra 'Prou!' al Casal de Joves K1, que, a càrrec de la Companyia Impactat, anirà especialment dirigit als alumnes de l'Institut Antoni Ballester de Mont-roig i als alumnes de l'Institut Miami, amb la voluntat que serveixi per debatre a l'aula sobre l'assetjament sexual.

 

  

  

Tot plegat doncs, una oferta cultural que deixa un calendari ple de propostes per a tot tipus de públic.

 

 

Alícia Rodríguez i Mikel Paz en concert | cedida

 

Comentaris