Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una nena de 7 anys, ferida en caure d'un segon pis a Riudoms

S'espera que la nena rebi l'alta en les properes hores
Una ambulància del SEM a l'Hospital Joan XXIII. | TarragonaDigital.com

 

Una nena de 7 anys es troba ingressada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de caure d'un segon pis a Riudoms. Els fets van tenir lloc el passat dilluns, 15 d'octubre, quan la nena es va abalançar per la finestra de casa seva, ubicada en un segon pis, i va caure, segons apunta el 'Diari de Tarragona'. La distància entre el terra i la finestra és d'uns sis metres. 

 

El succés va tenir lloc la tarda de dilluns, al voltant d'un quart de set, al Raval de Sant Francesc de Riudoms, quan la nena es va abocar per la finestra, va caure per accident  i va impactar a terra. El fort cop no va afectar el cap de la nena, però sí que va afectar-la a l'esquena. Així, la menor va acabar patint un traumatisme a l'esquena. 

 

La nena que va caure d'una finestra a Riudoms, ingressada a l'Hospital Joan XXIII

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Riudoms. Finalment, davant la possibilitat que la caiguda pogués afectar la columna vertebral de la petita, es va optar per traslladar-la en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va quedar ingressada a l'àrea de pediatria. Tot indica que si la menor evoluciona bé, se li podrà donar l'alta aquest dimecres. 

 

Mor el bebè de 21 mesos que va caure des d'un cinquè pis a Barcelona

Malauradament, aquesta setmana s'ha produït un accident de característiques semblants, on malauradament un nen de 21 mesos ha acabat perdent la vida. Aquest dilluns, un nen de 21 mesos va caure d'un cinquè pis d'un immoble ubicat al número 128 de l'avinguda dels Rasos de Peguera, al barri de Ciutat Meridiana de Barcelona. El nen es va enfilar a sobre d'un llit i va obrir la finestra de l'habitació sense que els seus pares, que en aquell moment eren a casa, se n'adonessin. 

 

El nen va ser ingressat en estat molt crític a l'Hospital Vall d'Hebron, on finalment ha acabat morint aquest dimecres, dos dies després de l'accident. 

Comentaris