Imatge de la presentació de la pàgina turística de Riudoms

Riudoms mostra el seus encants amb una nova pàgina web per potenciar el turisme

L'acció s'emmarca dins el Pla de Dinamització i Competitivitat Turística del municipi

Riudomsestrena la seva nova pàgina web de turisme amb la informació i els principals llocs d'interès que es poden visitar al municipi. És una iniciativa que forma part de Pla de Dinamització i Competitivitat Turística de Riudoms, aprovat l'any 2019 amb l'objectiu de revitalitzar el potencial turístic de la vila.

Al nou portal, www.riudomsturisme.cat, s'hi poden trobar diverses eines per a l'organització derutes turístiques i programació de visites. A través d'una interfície interactiva, es poden anar descobrint els racons turístics de Riudoms i fins i tot reservar directament les entrades.

Visibilitat a les xarxes socials

A més, la pàgina web compta també amb una secció d'experiències concretes i un espai per a compartir continguts entre els usuaris, una funció que anirà molt lligada a les xarxes socials. Segons s'ha detallat des del consistori «Riudoms Turisme es tracta precisament d'una acció estratègica de comunicació i promoció».


En aquest sentit, l'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, ha recalcat que la web turística és una eina bàsica i importantíssima per la promoció turística de Riudoms. «Ens hem de donar a conèixer i no n'hi ha prou només en crear propostes d'interès sinó que s'han de difondre i fer arribar a la gent», declara el batlle.


L'acte de presentació va tenir lloc al Casal Riudomenc, en una cerimònia de petit format i respectant les mesures de seguretat adequades contra la propagació del coronavirus, on hi van ser presents els responsables de la iniciativa. Mentrestant, els ciutadans van poder seguir l'acte via Facebook.

Riudoms, terra de Gaudí

Un dels reclams turístics en què se centra la campanya, és la vida del fill predilecte de Riudoms, Antoni Gaudí. En aquest sentit, l'Equip de Govern ja ha iniciat algunes accions del Pla de Dinamització, com és la creació de la marca turística 'Vine a Gaudí'.


Es tracta del lema de la nova campanya turística, on s'ha creat també un logotip en forma de caragol en trencadís, abocant a la natura i a l'estètica del geni modernista. Al desembre, també es va inaugurar la Ruta Gaudí Riudoms, per descobrir els racons del municipi que van inspirar l'obra de l'artista.

L'ajuntament nomena a un tècnic de promoció turística

Per acabar de lligar i dirigir totes aquestes accions, durant l'acte es va presentar també al nou tècnic de promoció econòmica i turística, que ha incorporat recentment l’ajuntament, i que s'encarregarà de posar en marxa les accions que es recullen al Pla de Dinamització Turística.

La regidora de Promoció Municipal, Inma Parra, ha argumentat la decisió atenent que«en un moment com el que vivim és clau tenir una figura que es dediqui a donar suport als comerços, empreses i a desenvolupar les accions necessàries per dinamitzar econòmicament el nostre poble».


Comentaris