ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Vinyols i els Arcs tindrà una nova rotonda d’accés des de la T-314

La Diputació preveu iniciar les obres abans de finals d’any
La intersecció actual serà substituïda per una nova rotonda | Cedida

 

La Diputació de Tarragona construirà una nova rotonda d’accés a Vinyols i els Arcs des de la carretera T-314, la via que uneix Reus i Vinyols. L’ens supramunicipal ho ha confirmat aquest dilluns, 11 de febrer, i calcula que les obres «comencin abans de finalitzar el 2019».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El projecte —amb un cost de gairebé 500.000 euros i que assumirà íntegrament la institució— té l’objectiu de «millorar la seguretat i la mobilitat» del tram de la carretera en què fa intersecció amb el camí de Sant Joan. La Diputació titlla aquest punt de «nus viari», i per això aposta per construir aquesta nova rotonda.

La nova rotonda de la T-314, per «millorar la seguretat i la mobilitat» del tram

Els treballs també contemplen un reforç de l’enllumenat a la intersecció d’accés a Vinyols i els Arcs, i respon a una llarga reclamació dels conductors i dels veïns de la zona. L’ens valora que l’acció també ajudarà «la resta de vehicles que utilitzen aquest nus per accedir a altres municipis». Cal recordar que la Diputació és la responsable de les actuacions que van més enllà de les competències municipals, i que les seves actuacions responen a un interès per millorar la xarxa viària i d'infraestructures de la demarcació.

 

Aquest és un dels punts més perillosos de les carreteres del Baix Camp, i, entre els mesos d'octubre i novembre de l'any passat, van tenir lloc diversos accidents que van accentuar l'alerta. La nova rotonda encara trigarà uns mesos a fer-se realitat, però, amb la confirmació oficial per part de la Diputació de Tarragona, és ja qüestió de temps que es resolgui un dels grans maldecaps de les carreteres del territori.

 

També es preveu millorar la il·luminació de la zona | Cedida

 

També et pot interessar...