Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'obra de teatre 'Hong Kong Haddock', a la Sala Santa Llúcia de Reus

La representació, de la companyia 'La Verdaz', és un thriller transgressor que es basa en les aventures de Tintín
'Hong Kong Haddock' de la companyia 'La Verdaz' | Cedida

 

El pròxim diumenge 30 de setembre s'estrenarà una obra de teatre a la Sala Santa Llúcia que està situada al Raval de Robuster de Reus. La representació 'Hong Kong Haddock' de la companyia 'La Verdaz' és un thriller transgressor que es basa en les aventures de Tintín.

 

L'obra de teatre, escrita per Josep Julien, es durà a terme a les 19.00 hores, amb una duració d'una hora i mitja, i el preu de les seves entrades serà de 9 euros per aquells que no siguin socis de l'entitat i de 6 euros per aquells qui si ho són, es poden adquirir a través de TicTacTiquet.

 

Un thriller basat en les aventures de Tintín

La història de 'Hong Kong Haddock' comença en el moment en el qual els de la televisió fan una oferta a Tintín: li proposen presentar el seu propi programa a la pantalla petita. Sense cap mena de dubte, l'heroi belga d'Hergé no s'ho pensa i accepta la proposició, encantat, però d'aquesta manera deixarà tirats els seus amics que sempre han compartit les seves aventures amb ell.

 

Mentrestant els mítics Dupont i Dupond continuaran amb la seva feina com agents de policia secreta, en Tornassol es consagrarà a la ciència i el Capità Haddock acabarà en mans del Whisky escocès. Deu anys més tard, d'ençà que Tintín els va abandonar, apareix el qui va ser el seu amic de l'ànima, el Capità Haddock, tot ofegat en alcohol i acompanyat només per la seva pròpia soledat. Amb aquest personatge, Josep Julien vol mostrar una metàfora de la decadència d'occident.

 

Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, imatge d'arxiu | Cedida

 

L'auditori-teatre 'Sala Santa Llúcia', d'una Germandat

La Sala Santa Llúcia és un auditori-teatre que pertany a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus que té gairebé 700 anys d'història o més, ja que no es coneix la data exacta de la seva creació. Una dada molt curiosa sobre aquesta entitat és que la primera informació que tenen sobre l'activitat de la Germandat es remunta fins a l'any 1327, quan el 19 de març es va fer una acta notarial d'un testament fet pel confrare Ramon Salvat i els deixava un import de 6 diners.

 

Aquest auditori-teatre és un equipament que la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia va estrenar l'any 2007 a la seva nova seu, després de quatre anys d'obres, molt més moderna i funcional al bell mig del centre de la ciutat de Reus. A més, una de les instal·lacions és l'Espai d'Art La Vintiquatrena que està dedicat a l'exposició de les arts plàstiques, ja que el principal objectiu d'aquesta entitat cultural és fomentar les arts en general.

 

Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, edifici antic | Cedida
 
Comentaris