Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Alerta per pluges a gran part de Tarragona aquest dijous

S'inicien les obres de la plaça de les Oliveres de Miami Platja

El projecte està inclòs dins el Pla de Barris de la Florida i compta amb un pressupost total de 382.000 euros
Comencen les obres de la nova plaça de les Oliveres | CEDIDA

 

El passat dilluns, 27 d'agost, es van iniciar les obres del projecte d'urbanització de la nova plaça de les Oliveres, situada a Miami Platja. A hores d'ara, ja s'ha delimitat tot l'espai amb tanques per poder començar amb els treballs. Cal destacar que està previst que finalitzin a finals d'aquest any. 

 

Aquesta obra, que s'inclou dins del Pla de Barris de la Florida, té un pressupost d'adjudicació de 382.000 euros, a càrrec de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp de la Generalitat al 50%. La UTE, formada per les empreses Auxiliar de Firmes i Carreteres SA i ACSA Obras e Infraestructuras SAU, executarà aquest projecte.  

 

Les obres d'urbanització de la plaça de les Oliveres de Miami Platja

L'objectiu d'aquests treballs és recuperar un espai perquè tots els veïns i veïnes de la localitat l'utilitzin encara més que abans, gràcies a les millores que es duran a terme. Així doncs, es preveu convertir la plaça de les Oliveres en un lloc referent del lleure, descans i convivència amb els veïns al barri de la Florida de Miami Platja. 

 

Les tasques que es duran a terme es basaran en la neteja i el desbrossament del terreny, en les demolicions i els moviments de terres que siguin necessaris i, finalment, es realitzaran diversos treballs de jardineria que inclouran una nova xarxa elèctrica i de reg.

 

A més, es col·locarà nou mobiliari urbà amb bancs, taules, banquetes tipus pícnic, una font, un aparca bicis i un espai on hi haurà jocs per als més petits. No obstant això, es vol mantenir l'actual arbrat —oliveres, pins i altres espècies—, però millorant l'estat en què es troben actualment i la seva qualitat. 

 

Els més petits podran gaudir d'un gran sorral amb jocs

Aquests treballs afectaran un total de 6.100 metres quadrats, situats entre l'avinguda Príncep d'Espanya, el carrer dels Valls, l'avinguda Veracruz i el carrer Pintor Fortuny. L'objectiu del projecte és generar un nou espai per al pícnic, un nou paisatge floral i el descans gràcies a l'ombra dels arbres de l'avinguda Veracruz.

 

Les obres també van adreçades als més petits, per aquest motiu es farà un gran sorral amb jocs. Totes aquestes tasques, a més, potenciaran l'accessibilitat dels vianants a l'espai i, en concret, de les persones amb mobilitat reduïda. 

Comentaris