El Parc de Nadal de Riudoms clourà amb l'actuació del grup Xiula

Durant les tardes del 28 i 29 de desembre es realitzaran moltes activitats en l'espai lúdic riudomenc
El grup Xiula clourà el Parc de Nadal de Riudoms el pròxim dissabte 29 de desembre | cedida

El Parc de Nadal de Riudoms tancarà les seves portes demà dissabte, 29 de desembre, amb l'actuació musical del grup Xiula. Després de dues tardes carregades d'activitats, jocs, tallers, esports i atraccions inflables, els més petits del municipi podran passar-ho d'allò més bé amb un grup d'animació musical a partir de les 19 hores. 

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Espectacle i música amb el grup Xiula a Riudoms

El Parc de Nadal de Riudoms és una iniciativa de la regidoria de Joventut i Lleure del consistori del municipi del Baix Camp, amb la col·laboració de nombroses entitats de la població, els quals ajuden a organitzar les activitats de la programació de Nadal. Durant dues tardes dels dies de Nadal, la del 28 i la del 29 de desembre, tant petits com grans poden gaudir de les activitats que es fan en l'espai lúdic nadalenc.

 

La novetat d'aquesta edició és l'actuació del grup musical Xiula per tancar les activitats. Una formació que ofereix una experiència única d'animació musical amb cançons, espectacles i, en general, tal com es descriuen ells mateixos «lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic».

 

Les cançons que fan el grup Xiula estan «molt connectades al món de l'educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat», destaquen els membres del grup en el seu currículum. Així doncs, la banda formada per Jan Garrido –músic, educador social i ànima del grup–, en Rikki Arjuna –músic i educador social–, l'Adrià Heredia –músic implicat en moltes bandes– i en Marc Soto–membre del grup La Sra. Tomasa–, oferiran un gran espectacle el dissabte, 29 de desembre, a partir de les set de la tarda.

 

L'horari del Parc de Nadal és de 16 hores a les 20 hores, i el preu de l'entrada és de 2 euros per als infants i joves de 2 a 15 anys, mentre que els menors de 2 anys i els adults a partir dels 16, poden entrar gratuïtament.

"L'ALEIXAR: Aproven la baixa de la secció de crèdit de la Cooperativa i la venda de les oficines" "ATENCIÓ: Escollit el candidat d'ERC a l'alcaldia de Riudoms"