Prades recapta 1.500 euros a les '24 Hores Solidàries de Natació'

Els diners que s'han recollit es destinaran a l'Associació Educa Aprèn Esport
El passat cap de setmana es va celebrar a Prades les «24 Hores Solidàries de Natació» | CEDIDA

 

El passat cap de setmana es va celebrar la tercera edició de les '24 Hores Solidàries de Natació' a la piscina municipal de Prades. La jornada va ser un èxit de participació i va comptar amb uns 50 nedadors i nedadores. A més, també es va dur a terme un sopar, en el qual van assistir més d'una vuitantena de persones. 

 

La jornada solidària de natació va recaptar un total de 1.500 euros

La jornada va començar el passat dissabte,11 d'agost, a les 12.00 hores, i va finalitzar el diumenge, 13 d'agost, a les 12.00 hores. Cal destacar que es van recollir un total de 1.500 euros. La jornada solidària, per la seva part, va ser organitzada per l'Associació Educa Aprèn Esport, i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Prades.

 

Els diners recaptats es destinaran al projecte E.A.E (Educa Aprèn Esport), una iniciativa solidària que reunirà diversos socorristes perquè viatgin al setembre al camp de refugiats Kara Tepe, situat a Lesbos, per tal de socórrer a persones i ensenyar a nedar, i altres esports, als nens refugiats. 

 

L'edició d'aquest any de les '24 Hores Solidàries de Natació' va comptar amb diversos actes, diversos i per a tot tipus de públic. A banda de la marató de natació, el dissabte, 12 d'agost, va tenir lloc una classe magistral d'hipopressius, de reanimació cardiopulmonar i de sardanes. Les tres activitats van acollir un gran nombre d'assistents. 

 

A més, es va celebrar un partit de futbol, en el qual van jugar el CF Prades contra el CF Aleixar. Finalment, el partit va acabar 4-2, a favor del Prades. El dissabte a la nit també es va realitzar un sopar a la fresca, acompanyat d'un concert de jazz, a càrrec d'Angie Rodríguez i Àlex Castro. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris