Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cau un 5,5% el nombre de passatgers a l’Aeroport de Reus el mes d’octubre

En total han passat per aquesta infraestructura 90.451 visitants
Imatge de l'aeroport de Reus | Ismael Llanes

 

L'Aeroport de Reus tanca el mes d'octubre amb 90.451 passatgers, un 5,5% menys respecte el mateix mes de l'any passat. Malgrat el descens d'aquest mes, però, el nombre total de passatgers ha augmentat un 1,5% de gener fins a octubre. A més, s'ha superat de nou el milió d'usuaris.

 

Cau el nombre de passatgers a l'Aeroport de Reus

Malgrat aquest descens d'un 5,5% de passatgers respecte al mes d'octubre de l'any 2017, el nombre total de visitants pel que fa als mesos de gener a octubre ha augmentat. En total han passat per aquesta infraestructura 1.021.142 visitants, un 1,5% mes que l'any passat.

 

Pel que fa al nombre d'operacions realitzades, aquest mes s'han fet 1.493 moviments, un 4% menys que en el mateix període de 2017. Ara bé, pel que fa al conjunt de tot l'any les operacions també han crescut, segons les dades facilitades per Aena.

 

Des de gener i fins al mes passat han operat a l'Aeroport de Reus un total de 14.764 vols, el que representa un 1,8% més d'operacions respecte al mateix període de l'any passat.

 

La cua per passar el control de seguretat | Isma Llanes

 

L'Aeroport de Reus, infraestructura clau pel turisme

L'Aeroport és una infraestructura al servei del turisme del territori. I, tot i que aquest any ha caigut el nombre de pernoctacions a la Costa Daurada en comparació amb l'any anterior, ha augmentat el nombre de passatgers que han passat per l'Aeroport els primers mesos de l'any. De fet, aquest octubre ja s'ha superat la xifra d'un milió de passatgers. El país d'on han arribat més visitants és el Regne Unit, amb uns 600.000 turistes. Seguit d'Irlanda, Països Baixos i Bèlgica. 

 

L'activitat de companyies de baix cost com Ryanair o Jet2 és essencial per aquest Aeroport, tot i que també és de gran importància el flux de passatgers derivats de la tour operació. L'Aeroport és una eina dinamitzadora, més, del turisme al territori i una porta d'entrada de mercats estrangers.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris