ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

El Pla Local de Joventut de Riudoms inicia una campanya de divulgació

La idea és facilitar la vida social als joves, oferint interaccions i solucions sobre els aspectes que són objecte de preocupació
Les places són per treballar a l'Ajuntament de Riudoms. | Cedida

 

El passat octubre es va iniciar el Pla Local de Joventut. La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Riudoms ha decidit divulgar aquesta iniciativa amb una campanya en la qual donar a conèixer les activitats i oportunitats que s'ofereixen. Per a fer-ho possible, es farà divulgació entre els mateixos joves i, també, entre els pares i mares a través de diverses xerrades. A més, es repartirà una carta i un fulletó informatiu a tots els joves d'entre 11 i 30 anys de Riudoms, que sumen un total de 1.600 persones.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

La idea d'aquest Pla de Joventut és facilitar la vida social als joves, oferint interaccions i solucions sobre els aspectes que són objecte de preocupació, com per exemple la formació o l'ocupació. Així doncs, totes les activitats que es realitzen en el Pla estan orientades a fomentar valors com la cohesió social i la igualtat entre les diferents persones. Des de la regidoria de Joventut del municipi s'ha conclòs en què els set àmbits de més preocupació entre els joves i que, per tant, són els que s'han de tractar en les activitats del Pla són l'habitatge, l'educació i formació, l'ocupació, la salut, l'oci i la cultura, la cohesió social i la participació.

 

Un espai completament polivalent

L'antic mercat municipal de la plaça de l'Església és l'emplaçament que acull aquesta nova proposta de Riudoms. L'espai està preparat per jocs, estudis, reunions, tallers, festes i representacions teatrals, entre d'altres. Un espai completament polivalent que fomenta la realització d'activitats de caràcter social en el municipi, així com la participació de tots els seus veïns i veïnes més joves. Les activitats es recullen en un programa mensual.

 

Joves en el Pla Local de Joventut de Riudoms durant l'activitat Sopar de Carmanyola   | Cedida

 

Disponibilitat de dimecres a diumenge

L'horari presenta una elevada flexibilitat, per tal d'excloure el menor número possible de joves que vulguin formar part del Pla Local de Joventut o d'alguna de les seves activitats. Així doncs, els dimecres i dijous obre les seves portes de 17.00 a 20.00 hores; els divendres, de 17.00 a 21.00 hores; el dissabte de 18.00 a 21.00 hores i, per últim, els diumenges, de 17.00 a 20.00 hores. Les portes estan obertes per a tots els joves del municipi que hi vulguin formar part. L'únic requisit és  fer-se el Carnet RiudomsJove, que es pot fer contactant amb joventut@riudoms.cat.