Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mont-roig del Camp tanca el mes de maig amb tres operacions contra el tràfic de droga

La policia local ha participat en tres operatius contra el cultiu de marihuana
Imatge d'una de les plantacions de marihuana que van ser intervingudes a Mont-Roig del Camp | Cedida

 

La Policia Local de Mont-Roig del Camp, a la comarca del Baix Camp, tanca el mes de maig amb un augment en el control policial, sobretot en l'àmbit contra el tràfic de droga. Principalment han realitzat tres actuacions contra el cultiu de marihuana al terme municipal de Mont-Roig del Camp on han detingut fins a sis persones i s'han intervingut prop de 1.700 plantes de marihuana i material que es feia servir per al manteniment de les plantes.

 

Tres detencions contra el tràfic de marihuana en un mes

La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han col·laborat en les tres actuacions policials que han permès als agents locals poder intervenir en les accions contra el tràfic de drogues a Mont-roig del Camp. Els agents lluiten perquè s'estableixin al municipi persones que es dediquen a la venda i cultiu de marihuana al municipi.

 

L'últim operatiu contra el tràfic de drogues va tenir lloc el passat dimarts 28 de maig a tres domicilis de Mont-Roig on també s'han detingut persones a altres localitats del Camp de Tarragona. Els agents van fer escorcolls i detencions a un habitatge de Miami Platja i a dos a la urbanització Casalot.

 

A un dels municipis és va detenir a una persona, a l'altre es van requisar 108 plantes de marihuana, material per tractar les i una altra persona va ser detinguda i al darrer domicilia, es va intervenir 90 plantes i es va detenir una tercera persona.

 

Els agents de la Policia Local de Mont-roig han actuat en tres casos contra el tràfic de drogues al municipi. | Cedida

 

Dues persones van ser detingudes en la segona actuació a Mont-Roig del Camp, en aquesta ocasió es van trobar 170 plantes de marihuana i 100 grams de cabdells en una casa de Costa Zèfir.

 

Finalment l'últim operatiu va ser el passat 9 de maig on es van intervenir 1.300 plantes de marihuana, aquest fet ha estat la plantació més gran torbada al municipi. La plantació es va trobar en un xalet de Pino Alto, en una casa de lloguer.

 

D'altra banda, també s'han realitzat altres operatius fruit de temps d'investigacions conjuntes amb altres cossos de seguretat. Per exemple, els agents de la policia local de Mont-roig del Camp manifesten que tenen altres investigacions similars obertes que, en cas de confirmar-se, podrien derivar a noves detencions en els pròxims mesos.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris