Prades celebra per Tots Sants la novena edici贸 de Prades Bosc

La Festa Jove, el sopar popular de senglar o el concurs i demostraci贸 de tall amb serra mec脿nica, algunes de les activitats m茅s destacades
Imatge del concurs de tall amb serra mec脿nica de la Prades Bosc 2018 | 脌ngel Ullate

 

 

La tardor arriba amb plenitud a Prades, entre boscos i Castanyada, amb la novena edici贸 de Prades Bosc i la Festa del Bolet. Les primeres activitats d鈥檃quest programa tardorenc van arribar ahir dijous, 31 d鈥檕ctubre, amb el Berenar de Castanyada organitzat per l鈥橝ssociaci贸 d鈥橝vis de Prades, que va ser amenitzat per l鈥檃ctuaci贸 del cantant Marc Anglarill.

 

Avui, 1 de novembre, Tots Sants ha comen莽at amb una excursi贸 al bosc al Grau del Saura, un recorregut de dotze quil貌metres des de la pla莽a Major, i acabar脿 amb la Festa Jove, ja de matinada, al Centre C铆vic.

 

La XIX Prades Bosc, dem脿 dissabte

Dem脿 dissabte, 2 de novembre, arribar脿 a Prades la XIX edici贸 de Prades Bosc, amb el sopar popular de senglar, a les nou de la nit, tamb茅 al Centre C铆vic. L鈥櫭爌at, a c脿rrec de la Societat de Ca莽adors de Prades i la Febr贸, comptar脿 amb l鈥檃ctuaci贸 de Mag Pell. Les inscripcions finalitzen avui divendres, a l鈥橭ficina de Turisme, i el sopar t茅 un preu de 15 euros.

 

El mat铆 de diumenge, 3 de novembre, se celebrar脿 al municipi la demostraci贸 i concurs de tall amb serra mec脿nica, a dos quarts d鈥檜na a la pla莽a dels Arbres. A m茅s, a les 11.00 hores es podr脿 realitzar la visita guiada amenitzada, 鈥楢 Prades fem hist貌ria鈥, impulsada per C貌dol Educaci贸 i pensada per a grans i petits. El preu d鈥檃questa activitat 茅s de 7 euros, per als adults, i 4 euros per a nens i nenes de 7 a 13 anys. Les inscripcions es poden fer a l鈥橭ficina de Turisme, a turisme@prades.cat o al 977 868 302.

 

La Festa del Bolet, el pr貌xim cap de setmana

El pr貌xim cap de setmana, 9 i 10 de novembre, ser脿 el torn de la Festa del Bolet.

 

 

Tamb茅 et pot interessar

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris