ÚLTIMA HORA

Més de 800 casos de coronavirus i 59 morts a Tarragona

Prades celebra per Tots Sants la novena edició de Prades Bosc

La Festa Jove, el sopar popular de senglar o el concurs i demostració de tall amb serra mecànica, algunes de les activitats més destacades
Imatge del concurs de tall amb serra mecànica de la Prades Bosc 2018 | Àngel Ullate

 

 

La tardor arriba amb plenitud a Prades, entre boscos i Castanyada, amb la novena edició de Prades Bosc i la Festa del Bolet. Les primeres activitats d’aquest programa tardorenc van arribar ahir dijous, 31 d’octubre, amb el Berenar de Castanyada organitzat per l’Associació d’Avis de Prades, que va ser amenitzat per l’actuació del cantant Marc Anglarill.

 

Avui, 1 de novembre, Tots Sants ha començat amb una excursió al bosc al Grau del Saura, un recorregut de dotze quilòmetres des de la plaça Major, i acabarà amb la Festa Jove, ja de matinada, al Centre Cívic.

 

La XIX Prades Bosc, demà dissabte

Demà dissabte, 2 de novembre, arribarà a Prades la XIX edició de Prades Bosc, amb el sopar popular de senglar, a les nou de la nit, també al Centre Cívic. L’àpat, a càrrec de la Societat de Caçadors de Prades i la Febró, comptarà amb l’actuació de Mag Pell. Les inscripcions finalitzen avui divendres, a l’Oficina de Turisme, i el sopar té un preu de 15 euros.

 

El matí de diumenge, 3 de novembre, se celebrarà al municipi la demostració i concurs de tall amb serra mecànica, a dos quarts d’una a la plaça dels Arbres. A més, a les 11.00 hores es podrà realitzar la visita guiada amenitzada, ‘A Prades fem història’, impulsada per Còdol Educació i pensada per a grans i petits. El preu d’aquesta activitat és de 7 euros, per als adults, i 4 euros per a nens i nenes de 7 a 13 anys. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme, a turisme@prades.cat o al 977 868 302.

 

La Festa del Bolet, el pròxim cap de setmana

El pròxim cap de setmana, 9 i 10 de novembre, serà el torn de la Festa del Bolet.

 

 

També et pot interessar

 

Més notícies de la categoria Baix Camp