Prades recull més de 4.000 € per a La Marató de TV3 durant el pont de la Puríssima

El poble del Baix Camp es va omplir d'activitats, propostes i visitants, amb una ocupació turística que va rondar el 90 per cent
Prades es va omplir de trobades i activitats solidàries durant el pont de la Puríssima | Ajuntament de Prades

 

 

Prades va oferir la seva cara més solidària durant el passat pont de desembre. El poble del Baix Camp es va omplir d’activitats i propostes, amb una alta participació ciutadana i uns percentatges d’ocupació turística que van rondar el 90 per cent.

 

Bingo i xocolatada a favor de La Marató de TV3

Dissabte, 8 de desembre, el Centre Cívic del municipi va bullir, ple de gom a gom, amb el bingo solidari organitzat per l’Associació de Dones Verge de l’Abellera i una xocolatada popular, impulsada des de l’Associació de Joves. L’activitat, que es va desenvolupar entre les sis de la tarda i les onze de la nit, va recaptar fins a 3.900 euros destinats a La Marató de TV3 que, enguany, està avocada a la investigació, la recerca i la lluita contra el càncer.

 

L’endemà diumenge, 9 de desembre, Prades va viure un partit de futbol solidari entre el C.F. Prades O2 i el C.F. Espluga de Francolí, amb diversos inflables per a la canalla i un partit de futbol per als més petits. L’esport, la col·laboració i l’esperit d’equip es van donar la mà en una iniciativa que va recollir 357 euros.

 

Grans xifres d'ocupació turística al poble de Prades

Durant el pont de la Puríssima, l’ocupació turística al poble de Prades va arribar, gairebé, al 90 per cent. La bonica i pintoresca ermita de la Mare de Déu de l’Abellera, situada a l’est del municipi, en una cinglera a 1.020 metre d’altitud, va obrir les seves portes i va rebre la visita d’unes 500 persones. A més, el consistori va oferir visites guiades pel poble, amb la possibilitat de pujar al campanar i una visita nocturna que va atreure una trentena de persones.

 

Segons ha explicat l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme Municipal va atendre més d’un centenar de visitants i al voltant de 200 persones van passar pel Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades, al centre del municipi.

 

Observació astronòmica al Càmping de Prades

L’observació astronòmica de dissabte passat, 8 de desembre, al Càmping de Prades, també va tenir molt d’èxit i més d’una cinquantena d’assistents van poder aprofundir en el coneixement de l’univers, a través d’una conferència i d’una observació amb telescopis. Els participants van poder observar Mart, el cometa 46P/Wirtanen, la nebulosa de l’Anell, la nebulosa d’Orió i el doble cúmul de Perseu.

"AGENDA: L'Hospitalet de l'Infant estrena un mapping nadalenc!" "L'alcalde de Riudoms nomena nova regidora de Comerç Local i Promoció Econòmica"