Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

Ajuntament i veïns milloren els carrers del nucli antic de Riudecanyes

Les obres formen part del pla iniciat el 2010 per a millorar la xarxa d'aigua, gas i clavegueram
Ajuntament i veïns milloren els carrers del nucli antic de Riudecanyes | Ajuntament de Riudecanyes

 

 

L'Ajuntament de Riudecanyes està efectuant la remodelació dels carrers Dimarts i Diumenge, situats al nucli antic de la població. Les obres s'emmarquen en el pla iniciat el 2010 per tal de modernitzar la xarxa de subministrament d'aigua, el clavegueram, les canonades de gas i el sistema de recollida d'aigües pluvials del nucli històric.

 

D'aquesta manera, les obres concretes d'aquests dos carrers, que més enllà de millorar la xarxa d'aigua, gas i clavegueram, també preveu la instal·lació d'una nova pavimentació; s'han adjudicat a l'empresa Comaigua SL, amb un pressupost de 275.691,30 euros. D'aquests, 164.394 són coberts per la Diputació de Tarragona, a través del Pla d'Acció Municipal (PAM); l'Ajuntament n'aporta 59.612, mentre que la resta, uns 51.813, va a càrrec de les mateixes veïnes i veïns d'ambdós carrers, que s'han implicat plenament en la renovació dels seus carrers.

 

Més atractiu i millors serveis

El pla de remodelació del nucli històric iniciat el 2010 i que de mica en mica va arribant al seu final, no té cap altre objectiu que el de refer tots els carrers que en formen part, fent-lo més atractiu tant per als veïns com per al turisme, a més a més de renovar tots els seus serveis, que per la seva antiguitat havien quedat força obsolets.

 

Tot plegat ha anat en paral·lel d'una convergència entre els veïns i el consistori, que ha permès instal·lar nous allotjaments al municipi, al mateix temps que es renovaven les façanes dels diferents habitatges. Una rentada de cara general que compta amb l'aprovació i entusiasme general, però que no deixa de banda el fet d'intentar fer les obres amb la màxima cura i celeritat per no entorpir la vida quotidiana de riudecanyenques i riudecanyencs.

 

Ajuntament i veïns milloren els carrers del nucli antic de Riudecanyes | Ajuntament de Riudecanyes

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris