Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

🔴 ALERTA

Alliberen una dona retinguda en uns pis a Tortosa

Riudoms s'adhereix a la xarxa de radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya

El conveni s'ha formalitzat amb la visita del conseller d'Interior Miquel Buch
Riudoms s'adhereix a la xarxa de radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya | Ajuntament de Riudoms

 

L'Ajuntament de Riudoms ha formalitzat l'acord de col·laboració per adherir-se a la xarxa de radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya (RESCAT). En el marc de la visita de Miquel Buch, conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, en una reunió de coordinació de seguretat municipal, l'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, ha signat el conveni d'adhesió a la xarxa RESCAT.

 

El RESCAT és doncs, una xarxa autònoma d'emergències dissenyada per proporcionar cobertura als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències de Catalunya; sense que aquests es puguin veure afectats pels problemes de saturació, cobertura o talls elèctrics de les línies convencionals que fa servir la població general.

 

Al Principat hi ha més de 23.900 usuaris d'aquesta xarxa que dóna cobertura a gairebé la totalitat del territori català, i que està específicament al servei dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat, els Agents Rurals, el Sistema d'Emergències Mèdiques, les policies locals i guàrdia urbana, Protecció Civil, i entre d'altres, el Servei Català de Trànsit. Una xarxa completa destinada a millorar les respostes a qualsevol situació d'emergència que pugui viure el país.

 

El conseller Buch a Riudoms

El consistori de Riudoms ha acollit una reunió de coordinació de seguretat municipal, en la qual hi han participat els diferents representants dels serveis d'emergències i seguretat locals i supramunicipals.

 

La trobada ha servit per analitzar els índexs de criminalitat del municipi, així com les línies d'actuació futures. Els responsables dels Mossos han destacat, entre altres dades, que en el darrer any els fets delictius a Riudoms han baixat un 10,6% i que les detencions també han disminuït un 47,4%.

 

La reunió ha estat presidida pel conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, juntament amb l'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset, el director dels Serveis Territorials del departament d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, el regidor de Seguretat Ciutadana, Carles Garcia, el Coordinador de la Guàrdia Municipal de Riudoms i els Mossos d'Esquadra, responsables de l'Àrea Bàsica de Seguretat de Reus.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris