Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Riudoms convoca el Concurs de Pessebres 2018

Les inscripcions es poden fer del dia 1 al 14 de desembre | Hi ha tres categories: Infantil, Adult i Mostradors
L'Ajuntament de Riudoms convoca el Concurs de Pessebres 2018 | TarragonaDigital

 

Amb l'objectiu de fomentar la tradició pessebrista local, l'Ajuntament de Riudoms convoca el Concurs de Pessebres 2018. Per poder participar, els pessebres han d'estar ubicats en el terme municipal de Riudoms i els destinataris d'aquesta iniciativa són persones a títol individual i comerços, associacions o entitats sense ànim de lucre. En aquest sentit, hi ha tres categories per poder participar en el concurs d'enguany. 

 

Convocat el Concurs de Pessebres de Riudoms

Des del dia 1 fins al 14 de desembre, ambdós inclosos, es podran realitzar les inscripcions per poder participar en el Concurs de Pessebres 2018 de Riudoms. Tots aquells interessats en inscriure's, ho podran fer a les oficines d'atenció al públic de l'Ajuntament de Riudoms, de dilluns a divendres, de les 9 a les 14 hores, i els dilluns a la tarda de 17 a 19.30 hores. 

 

Dins el concurs hi haurà tres categories: Infantil, fins a 16 anys; Adult, a partir de 17 anys; Mostradors, on participaran els establiments de comerç local. En aquest sentit, el jurat del concurs atorgarà els premis per al millor pessebre en la categoria adult valorat en 100 euros; per al millor pessebre en categoria infantil, el qual guanyarà un lot de jocs i llibres valorats en 100 euros; i per al millor pessebre en un comerç local en la categoria mostradors, amb 100 euros. A més, també hi haurà un premi a l'originalitat, que sortirà dels presentats en categoria adult o infantil, amb el mateix valor dels premis atorgats.

 

Els pessebres seran valorats per part d'un jurat mitjançant una puntuació en què el màxim són 100 punts. A més, es tindran en compte criteris com la utilització de materials reciclats, elaboració pròpia, il·luminació, aigua, moviment, figures i originalitat. Tanmateix, el jurat visitarà els pessebres entre el 19 i el 23 de desembre i es donarà el premi durant la visita de SSMM els Reis d'Orient el dia 5 de gener després del tradicional discurs. 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris