ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

La Selva del Camp impulsa «el llaç més gran» com a mostra de suport als presos independentistes

L'acció, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, es farà el 10 de març al Tomb de Muralles
El Tomb de Muralles de la Selva del Camp, en una imatge d'arxiu | Judit Sabaté

 

 

Els clams de llibertat i les diverses reivindicacions arran del judici del procés català es faran sentir durant les pròximes setmanes als pobles i ciutats de les nostres comarques.

 

Al municipi de la Selva del Camp, al Baix Camp, l’Ajuntament, el Col·lectiu 25 d’Abril, l’ANC i diverses entitats del municipi ja han posat en marxa la campanya «Fem el llaç més gran pels presos polítics», una jornada de mobilització i protesta que se celebrarà el diumenge 10 de març.

 

 

 

Mobilització, reivindicació i activitats populars

Amb la voluntat de denunciar la presó i la repressió envers els presos independentistes, el Tomb de Muralles selvatà s’omplirà de bullici i activitats populars, en un dia festiu i de reivindicació, i amb el tancament del gran llaç com a punt culminant de la mobilització.

 

 

 

 

«Prou presó, prou repressió»

L’acció començarà a dos quarts d’onze del matí, sota el lema «Prou presó, prou repressió!», i tindrà el seu moment àlgid a les dotze del migdia.

 

Les inscripcions, a partir del 18 de febrer

Les persones interessades a participar en aquesta activitat de suport als presos catalans, ara jutjats al Tribunal Suprem, s’hi podran inscriure entre el 18 de febrer i l’1 de març, de dilluns a divendres de 19.00 hores a 21.00 hores, a la Defensa Agrària i a les diverses entitats del poble.

 

 

També et pot interessar: