PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

El Servei Local de Català de Cambrils farà cursos trimestrals

L'ens intensificarà els cursos que fins ara havien estat quadrimestrals
Imatge d'arxiu d'un dels cursos de català | CNL

 

 

El Servei Local de Català de Cambrils ha decidit intensificar els cursos de català de tal manera que deixaran de ser quadrimestrals i passaran a ser trimestrals. D'aquesta manera, passaran a ser de quatre hores setmanals en lloc de tres i mitja. La mesura, que a partir d'ara compartiran tots els punts del Consorci per a la Normalització Lingüística, cerca la uniformització amb la resta d'entitats i la consegüent oferta d'un curs mes per any; un fet que el Servei Local de Català de Reus ja ofereix des de fa anys.

  

Aquesta novetat, oferirà una major flexibilitat als usuaris i facilitarà la coordinació i l'itinerari entre centres dels diversos municipis, així com amb els cursos en línia del Parla.cat. Tots els punts del Consorci per a la Normalització Lingüística compartiran, també, els quatre períodes d'inscripció que se situaran al setembre, al desembre, al març i al juny.

 

El període de matrícula per a aquest setembre serà presencialment del 12 al 18 de setembre a l'Ateneu juvenil de Cambrils. L'antic alumnat està citat els dies 12 i 13 de setembre de 9.30 a 13.30 hores, mentre que els nous alumnes es podran inscriure el 14 de setembre de 9.30 a 13.30 hores, i el 17 i 18 de setembre de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores. Tota la informació es troba a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.

 

El Voluntariat per la Llengua engega una nova edició a l'octubre

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus engega una nova edició del Voluntariat per la llengua el mes d'octubre al Baix Camp i al Priorat. Les persones que hi vulguin participar han de ser majors d'edat i catalanoparlants, que es comprometin a dedicar-hi un mínim de 10 hores, una de les quals per setmana, i a parlar en català amb la parella lingüística que li assigni el CNL.

 

Participants de l'última edició del Voluntariat per la llengua | CambrilsDiari.cat

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris