Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Servei Local de Català de Cambrils farà cursos trimestrals

L'ens intensificarà els cursos que fins ara havien estat quadrimestrals
Imatge d'arxiu d'un dels cursos de català | CNL

 

 

El Servei Local de Català de Cambrils ha decidit intensificar els cursos de català de tal manera que deixaran de ser quadrimestrals i passaran a ser trimestrals. D'aquesta manera, passaran a ser de quatre hores setmanals en lloc de tres i mitja. La mesura, que a partir d'ara compartiran tots els punts del Consorci per a la Normalització Lingüística, cerca la uniformització amb la resta d'entitats i la consegüent oferta d'un curs mes per any; un fet que el Servei Local de Català de Reus ja ofereix des de fa anys.

  

Aquesta novetat, oferirà una major flexibilitat als usuaris i facilitarà la coordinació i l'itinerari entre centres dels diversos municipis, així com amb els cursos en línia del Parla.cat. Tots els punts del Consorci per a la Normalització Lingüística compartiran, també, els quatre períodes d'inscripció que se situaran al setembre, al desembre, al març i al juny.

 

El període de matrícula per a aquest setembre serà presencialment del 12 al 18 de setembre a l'Ateneu juvenil de Cambrils. L'antic alumnat està citat els dies 12 i 13 de setembre de 9.30 a 13.30 hores, mentre que els nous alumnes es podran inscriure el 14 de setembre de 9.30 a 13.30 hores, i el 17 i 18 de setembre de 9.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores. Tota la informació es troba a la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.

 

El Voluntariat per la Llengua engega una nova edició a l'octubre

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus engega una nova edició del Voluntariat per la llengua el mes d'octubre al Baix Camp i al Priorat. Les persones que hi vulguin participar han de ser majors d'edat i catalanoparlants, que es comprometin a dedicar-hi un mínim de 10 hores, una de les quals per setmana, i a parlar en català amb la parella lingüística que li assigni el CNL.

 

Participants de l'última edició del Voluntariat per la llengua | CambrilsDiari.cat

 

Comentaris