Vandellòs i l'Hospitalet organitza una pedalada i una caminada popular per promoure la mobilitat saludable

Amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, el municipi ha decidit participar en aquesta iniciativa
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant organitza una pedalada popular dissabte 27 d'octubre | Cedida

 

El pròxim dissabte 27 d'octubre, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet organitzarà una pedalada i una caminada popular. Aquests esdeveniments s'emmarcaran amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, a la qual aquest municipi del Baix Camp no només ha volgut adherir-se a aquesta iniciativa, en la qual ja han participat múltiples municipis de Catalunya, sinó que participa activament amb aquesta organització de caràcter popular. 

 

L'organització i coordinació de les dues proves ha estat gestionada per la Regidoria de Medi Ambient i la d'Esports del municipi vandellossenc i amb la col·laboració d'entitats locals com la Policia Local i la Regidoria de Turisme. La pedalada està prevista que se celebri dissabte al matí, i la caminada a la tarda.

 

La caminada popular de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tindrà lloc dissabte 27 d'octubre | Cedida

 

 

Vandellòs celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, el dissabte 27 d'octubre

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha previst l'organització de dos esdeveniments de caràcter esportiu, per aquest dissabte 27 d'octubre. El consistori ha previst celebrar l'esdeveniment Europeu de la Mobilitat pels carrers de la localitat, amb una pedalada i una caminada popular. D'aquesta manera, l'Ajuntament porta al municipi aquesta iniciativa continental que a la resta del territori nacional es va celebrar la setmana del 16 al 22 de setembre.

 

Les dues proves populars han estat gestionades per les Regidories de Medi Ambient i Esports, amb la col·laboració de la Policia Local del terme municipal i la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. L'organització de l'esdeveniment ha anunciat que la pedalada tindrà lloc dissabte a les deu del matí, sortint des de la plaça de la Casa de la Vila; i la caminada popular partirà des de la plaça Drs Gil-Vernet, a les cinc de la tarda.

 

Segons els membres de l'organització: «La Setmana Europea de la Mobilitat promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació». Aquest acte sota el lema «Combina i mou-te!», respon a la iniciativa europea de vetllar per una vida saludable, a través de la promoció de diferents maneres de transport sostenible i segur.