Vandellòs i l'Hospitalet adquireix material clínic per als consultoris locals

L'adquisició s'ha fet gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona
Una pacient sent atesa per una infermera amb nou material a un dels consultoris mèdics del municipi. | Cedida

 

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit diversos tipus de materials per facilitar la tasca dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del municipi i el servei que es dona a les persones usuàries. El 90 per cent de l’import total de les compres ha estat finançat amb la subvenció de més de tres milions i mig euros que la Diputació de Tarragona ha concedit al consistori «per a la millora dels consultoris mèdics locals».

 

Amb els diners de la subvenció i la quantitat que ha aportat l’Ajuntament (292,79 euros, exactament), s’han substituït les cadires de les consultes per unes altres de noves, més fàcils de netejar que les que hi havia anteriorment, que eren de tela i menys higièniques. També s’ha atès una altra petició de l’Àrea Bàsica de Salut, consistent en l’adquisició d’una pissarra per utilitzar a les sessions de formació que s’imparteixen setmanalment en el grup de preparació al part i en el grup de suport a l’alletament matern.

 

A més d’aquestes millores en el mobiliari i en l’equipament general dels consultoris locals, principalment, del Centre d’Assistència Primària de l’Hospitalet de l’Infant, s’hi han incorporat millores en l’equipament clínic, amb la compra de diversos elements: dos pesa nadons digitals, dos carros d’acer inoxidable, dos tensiòmetres digitals amb maneguet d’adult i per a persones obeses i adaptador a corrent; una base ri-former de paret amb dos mànecs; un capçal oftalmoscopi amb sistema antirobatori i un capçal otoscopi amb sistema antirobatori.

L'Ajuntament convoca dos places d'agent de Policia Local

El consistori de Vandellòs també informa que ha obert una convocatòria per cobrir, pel sistema de concurs oposició lliure, dues places d'agent de la Policia Local. Els aspirantss hauran de pesentar la sol·licitud en el termini comprès entre aquest dimecres, dia 11 de juliol, i el 7 d'agost. Les instàncies es poden presentar presencialment a les oficines municipals d'atenció ciutadana (OMAC) i també a través de la seu electrònica de l'Ajntament, on també es pot consultar tota la informació i documentació que caldra facilitar per al procés selectiu.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris