Un vehicle impacta contra un altre a Torredembarra en intentar un gir il·legal a l'A-7

El conductor volia evitar conduir fins arribar a la rotonda per fer un canvi de sentit | Afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits
Un conductor ha fet una perillosa maniobra a l'A-7 a Torredembarra per estalviar-se un tram de carretera i ha acabat accidentat. | Google Maps

 

Un conductor que aquest dissabte al matí ha intentat un gir il·legal a l'A-7 a Torredembarra ha acabat provocant un accident. L'individu volia estalviar-se un tram de carretera fins a arribar a la rotonda, que en les darreres setmanes ha protagonitzat diverses mobilitzacions per part del veïnat del Baix Gaià. En aquest punt, on l'autovia encara és de dos carrils, el conductor ha intentat girar perillosament. Durant la maniobra, el vehicle ha topat lateralment amb un altre cotxe. Afortunadament, però, no hi ha hagut ferits. 

 

 

Un vehicle intenta una perillosa maniobra a l'autovia A-7 a Torredembarra

Un vehicle ha acabat impactant contra un altre cotxe aquest dissabte al matí a l'A-7, a Torredembarra. Els fets han tingut lloc cap a les 07.00 hores, uns 300 metres abans de la polèmica rotonda que els ciutadans han reclamat reobrir durant les últimes setmanes. L'home que conduïa el turisme ha volgut estalviar-se el tram de carretera fins arribar a la rotonda per fer el canvi de sentit. Així doncs, ha decidit fer un gir completament il·legal per donar la volta. 

 

Durant aquesta perillosa maniobra —en aquest punt encara hi ha dos carrils i els vehicles circulen a gran velocitat— el vehicle que girava ha impactat lateralment contra un altre. Els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques, a més de la Policia Local de Torredembarra, s'han desplaçat fins al lloc minuts després de l'accident. Afortunadament, i malgrat l'espectacularitat del xoc, no s'han hagut de lamentar ferits. 

 

No es preveu cap actuació a la rotonda de Torredembarra

L'accident ha tingut lloc molt a prop de la rotonda de Torredembarra i, de fet, el conductor ha fet el gir il·legal per estalviar-se el tram de carretera que hi ha fins a l'encreuament. La rotonda segueix tancada, fet que denuncien els veïns del Baix Gaià i que ja han manifestat amb diverses mobilitzacions. L'última, aquest divendres a la tarda. Des de la Subdelegació del Govern, però, han informat que no es preveu cap actuació en els pròxims mesos.