GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ferida una noia en un accident a la carretera T-214, a Torredembarra

Els fets s'han produït aquest divendres, poc abans de la una del migdia
L'accident s'ha produït poc abans de la una del migdia d'aquest divendres, 29 de març. | Joan Duran

 

Aquest divendres, 29 de març, s'ha produït un accident de trànsit a la carretera T-214 a Torredembarra. Segons les informacions facilitades per part de la Policia Local del municipi, dos vehicles han col·lisionat per encalç a la rotonda d'accés al poble a través de la carretera de la Riera, a tocar del pàrquing del carrer de Mañé i Flaquer. Tot just aquest dimarts, 26 de març, es va produir un altre xoc en aquesta rotonda, en què es van veure implicats quatre vehicles i que va deixar sis ferits.

 

Una topada per encalç a la rotonda d'accés a la Torre per la carretera de la Riera

Els fets d'aquest divendres s'han produït poc abans de la una del migdia. Un vehicle d'autoescola, que estava usant una alumna en pràctiques, ha frenat —respectant, doncs, la senyalització— en accedir a la rotonda en qüestió des de la Riera, per tal de cedir el pas a un altre vehicle que sortia de Torredembarra. 

 

Un altre cotxe procedent de la Riera, però, no ha frenat a temps i ha col·lisionat per encalç amb el vehicle en pràctiques de l'autoescola. Fruit d'aquest accident, la conductora en pràctiques ha resultat ferida lleu per una lesió cervical. El conductor de l'altre vehicle implicat en el xoc ha resultat il·lès. 

 

A causa d'aquest accident, s'han traslladat al lloc dels fets dues dotacions de la Policia Local de Torredembarra i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques, que han practicat les primeres atencions sanitàries a la jove ferida. Finalment, s'ha optat per evacuar-la a un centre hospitalari, com s'ha dit, però, amb pronòstic lleu.

 

En l'accident s'ha produït una topada per encalç entre dos turismes que han causat una ferida lleu. | Cedida.

 

 

També et pot interessar