Clara Solivellas, ABG Torredembarra.

ABG donarà a conèixer el seu programa electoral a Cal Maiam aquest dimarts

Serà a partir de les vuit del vespre

Alternativa Baix Gaià (ABG) celebrarà aquest dimarts, dia 21 de maig, el seu acte central de campanya. La formació, que actualment forma part del govern municipal juntament amb ERC i el PSC, presentarà les seves principals propostes a les vuit del vespre a la sala polivalent Cal Maiam. Segons la convocatòria de la formació, en l'acte hi prendrà part la seva candidata a l'alcaldia de Torredembarra, Clara Solivellas, però també la resta de components dels llocs capdavanters de la llista.

Així, a Solivellas l'acompanyarà el seu número 2, Robert Tatay, i els candidats següents, Lluís Escuredo (3), Montse Miró (4), Maria Tadeo (5) i Enric Solé (6). Tots ells llençaran les principals propostes dels ecoindependentistes per als pròxims quatre anys a la Torre.

D'esquerra a dreta, Robert Tatay (2), Lluís Escuredo (3), Clara Solivellas (1), Maria Tadeo (5) i, dempeus, Montse Miró (4).
D'esquerra a dreta, Robert Tatay (2), Lluís Escuredo (3), Clara Solivellas (1), Maria Tadeo (5) i, dempeus, Montse Miró (4). | Gerard Recasens

 

Els quatre eixos bàsics del programa electoral d'ABG

En un acte celebrat a principis del mes d'abril a Cal Maiam per presentar els noms que integren la candidatura, Alternativa Baix Gaià ja va desvelar els quatre pilars principals del seu programa electoral: feminisme, país, progressisme i ecologisme. Aquest dimarts dia 21, a Cal Maiam, l'Alternativa concretarà algunes de les mesures que proposen per posar «un poble en marxa», l'eslògan que utilitzen durant la present campanya electoral.

Cal recordar que ABG va ser la cinquena força més votada a les passades eleccions municipals a la Torre, on concorrien tretze partits. La llista que van liderar en tàndem Lluís Suñé i l'actual alcaldable Clara Solivellas va obtenir 501 vots, el 8,7% del total, i dos regidors.

També et pot interessar