Enric Grangel, candidat de Guanyem Torredembarra.

Guanyem Torredembarra assenyala la «defensa dels drets socials» com a prioritat

La candidatura d'Enric Grangel va celebrar aquest dijous el seu acte central de campanya

Guanyem Torredembarra va celebrar aquest dijous, 17 de maig, l'acte central de la seva campanya. En una convocatòria que es va fer a Cal Maiam davant d'unes quaranta persones, la candidatura que encapçala l'exalcalde socialista Enric Grangel va exposar els eixos principals de la seva campanya, en què  predominen «la igualtat de gènere i la defensa dels drets socials», segons exposen des d'aquesta coalició, que agrupa Moviment d'Esquerres i Som Alternativa.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La candidatura de Grangel, centrada en les mesures socials

L'accent en les polítiques socials predomina en el programa electoral d'aquesta formació. Guanyem Torredembarra proposa com a mesura estrella un pla d'emergència contra l'atur amb recursos públics, especialment destinat a persones joves i a aturats de llarga durada. «També pressionarem la banca per a la creació d'una xarxa de pisos que es puguin destinar a lloguer social», asseguren des de la formació.

La llista que lidera Enric Grangel vol incloure partides per  peticions de beques menjador, llibres i transport per a famílies necessitades; alhora que, assegura, impulsaran una taula del tercer sector per tractar les problemàtiques de les famílies vulnerables.

Altres propostes de Guanyem Torredembarra en urbanisme, participació ciutadana o serveis públics

Finalment, la candidatura de Grangel aposta per revisar el POUM i el pla d'usos  i, com altres formacions com ara l'ABG o el PSC, advoca per impulsar una línia d'ajuts per a la restauració de les façanes del nucli antic. Pel que fa als serveis públics, Guanyem coincideix amb la CUP en  l'aposta per la remunicipalització de la gestió de l'aigua, la recollida de residus i la neteja viària.

Finalment, des de Guanyem es vol modificar el ROM: volen permetre que la ciutadania pugui intervenir en el ple, presentant mocions, precs o preguntes de manera directa. Enric Grangel explica que l'objectiu, el dia 26, passa per «obtenir representació al ple».

També et pot interessar