Els actes d'aquest divendres, 12 de juliol, de la Festa del Quadre de Torredembarra

Hi haurà una globotada, el correfoc del Ball de Diables Infantil i la Nit Jove amb la Gira Fricandera de RAC105
El Ball de Diables Infantil de Torredembarra, un dels principals protagonistes d'aquest divendres. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra celebra aquest cap de setmana la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia. El seu dia àlgid és dilluns, dia 15 de juliol, jornada en què es commemora la processó del quadre de la patrona que, el 1640, va salvar la vila de la pesta. Al llarg de tot el cap de setmana s'han programat activitats diverses per celebrar la Festa del Quadre.

 

 

Tots els actes d'aquest divendres

Aquests són tots els actes que s'han programat per aquest divendres, 12 de juliol:

 

  • A les sis de la tarda, a la plaça del Castell. Gimcana, pels carrers del nucli antic. Organitza: Agrupació de Balls Populars.
  • A dos quarts de set de la tarda, al Pati del Castell. Presentació de la samarreta commemorativa del 20è aniversari del Ball de Diables infantil. Organitza: Ball de Diables de Torredembarra.
  • En acabar, a la plaça de l'Escorxador, Globotada. Organitza: Ball de Diables de Torredembarra.
  • A les nou del vespre, des de la plaça del Castell, carrer de Freginal, baixada de Sant Antoni, plaça de la Font, plaça de la Vila, carrer de Joan Güell i plaça del Castell. Correfoc, a càrrec del Ball de Diables Infantil de Torredembarra, el Ball de Diables infantil de Tarragona i el Ball de Diables infantil de l'Arboç. Organitza: Ball de Diables de Torredembarra.
  • A dos quarts de deu de la nit, a la plaça de la vila: Assaig dels Nois de la Torre.
  • A les dotze de la nit, a la plaça del Castell: Nit jove: Gira Fricandera RAC 105.