Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El millor gol de 2018 podria ser dels torrencs Adri Frutos i Edu Suárez

El futbol platja mundial busca la millor diana de la temporada

 

El futbol platja torna a ser notícia en clau torrenca. Dos jugadors d'aquesta disciplina, de Torredembarra, són candidats, amb dos dels seus gols dels darrers mesos, als millors gols de la temporada 2018. Adrián Frutos i Edu Suárez apareixen com a dos dels deu candidats a endur-se l'honor d'haver marcat el millor gol de l'any. Un vídeo que ha fet públic l'organització de les competicions d'aquest esport permet triar als espectadors quina és la millor diana de la temporada.

 

Dos gols de Frutos i Suárez, entre els deu millors gols de l'any

Entre la desena de candidats possibles, podem veure un doble segell de Torredembarra. D'una banda, el golàs que va marcar Adrián Frutos a finals de l'any 2017, amb la samarreta del Llevant, durant el Mundialet de Clubs. Més tard, un gol del també torrenc Edu Suárez, amb la samarreta de la selecció espanyola, durant la celebració de la superfinal disputada a l'Alguer, a Sardenya.

 

Els gols es poden votar per Internet a través de la pàgina web de Beach Soccer Worldwide. Competeixen amb altres gols, com ara el de Beshr —de la selecció dels Emirats Àrabs Units—, Abu Azeez —de la selecció de Nigèria—, Adriele —del Grembach Lodz polonès—, el francès Maison, l'anglès Molly Clark, el rus Cherniakova, el suís Hodel i l'italià Gori. En els pròxims dies, qualsevol persona podrà emetre el seu vot després de revisar el vídeo amb els deu gols, i podrà votar a través del web.

 

El proper 10 de novembre, se celebra a Dubai la Beach Soccer Stars Gala, que servirà com a cloenda de la Huawei Intercontinental Beach Soccer Cup 2018, una de les darreres grans competicions previstes per a aquest any. Serà a aquesta ciutat dels Emirats Àrabs, doncs, allà on finalment Adri Frutos i Edu Suárez sabran si el seu gol és el millor de la temporada 2018. Amb Llorenç Gómez, formen un trio de campions del futbol platja 'made in' Torredembarra.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris