Torredembarra treu a licitació el servei de socorrisme a les platges pel 2021

Aquest 2020 s'ha prorrogat el contracte amb l'empresa Provita
Surt a licitació el servei de socorrisme | Aj. Torredembarra

Amb la temporada de bany recentment encetada després de la pandèmia del coronavirus, l'Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació el servei de prevenció d'accidents, vigilància, salvament i socorrisme a les platges del municipi del Baix Gaià. El contracte tindrà una durada de quatre anys i, l'import total, és de 710.512 euros.

Totes les empreses que estiguin interessades a aconseguir el servei a les platges torrenques, tenen temps de presentar les ofertes fins a les 14 hores del divendres 19 de juny per prendre part del procés.

Inici l'estiu de 2021

La licitació del contracte del servei de prevenció d'accidents, vigilància, salvament i socorrisme a les platges de Torredembarra no és per enguany. En aquest sentit, la contractació de l'empresa que resulti adjudicatària, ja serà per iniciar el servei la temporada de bany del 2021.

Per aquest 2020 no es va poder avançar la nova adjudicació del servei, ja que es van suspendre els terminis administratius pel decret de l'estat d'emergència provocat per la Covid-19 i es va prorrogar el contracte amb l'empresa Provita, per un import de 63.669,21 euros. D'aquesta manera s'ha pogut garantir el servei que començarà aquest 13 de juny i s'allargarà fins al 13 d'octubre.

"La gran notícia que acaben de rebre esportistes i famílies de Torredembarra" "Última hora: Dura sentència pel cas de les guinguetes de Torredembarra"