NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Imatge d'arxiu d'un contenidor de vidre.

Torredembarra reactiva la recollida de poda porta a porta i la de vidre comercial

El servei de recollida de voluminosos porta a porta es manté suspès

L'entrada en la fase 1 del desconfinament arriba amb la tornada de serveis aturats per l'estat d'alarma. L'Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de Sostenibilitat, informa de la tornada a la normalitat del servei de recollida de vidrecomercial que estava suspès, així com del servei de poda que es tornarà a prestar en la periodicitat habitual d'abans de l'estat d'alarma. 

En tancar-se els establiments d'hostaleria —bars i restaurants— es va decidir la cancel·lació de la recollida del vidre comercial. Ara, a partir del dilluns 11 de maig, quan els establiments puguin tornar a reobrir amb certes limitacions i tornaran a prestar el servei.

D'altra banda, pel que fa a la recollida de la poda porta a porta, es va reduir la freqüència setmanal a un sol dia i des d'aquest cap de setmana es tornarà a prestar dos dies: diumenges i dilluns, en l'horari habitual de 7 a 15 hores. Per evitar l'ús de bosses de plàstic que impedeixen el correcte reciclatge de la poda, cal recordar que els residus vegetals s'han de lliurar obligatòriament en un sac de ràfia que es pot sol·licitar per telèfon al 900 103 001 i se n'entregarà un de franc per habitatge.

Pel que fa al servei de recollida devoluminosos porta a porta, es mantenen suspesos i s'han de portar a la deixalleria comarcal. Els horaris de les instal·lacions són: De dimarts a divendres, de 9 a 13 hores i de 15 a 18 hores; dissabtes, de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores; i diumenges, de 9 a 15 h. 


Comentaris

envia el comentari