L'Altacústic d'Altafulla tanca la seva sisena edició amb prop de 8.500 espectadors

Després de l'èxit d'acollida, l'organització ha anunciat la voluntat d'ampliar i millorar la programació artística
L'Altacústic d'Altafulla tanca la seva sisena edició amb prop de 8.500 espectadors | Ajuntament d'Altafulla

L'Altacústic, el festival familiar i de qualitat musical d'Altafulla ha tancat la seva sisena edició amb un gran èxit de públic, acollint prop de 8.500 persones en els tres dies de durada, del 18 al 20 de juliol. Una consolidació del model de festival, que ha portat a l'organització a anunciar la seva voluntat de «reformular-se per poder ampliar i millorar tant els serveis com la programació artística».

Els concerts, que van tenir lloc a la Vila Closa d'Altafulla, van mantenir la fórmula de festival 'slow' amb la qual va néixer la cita; una proposta artística on va destacar la «bona acceptació de la programació d’artistes del territori per part del públic, especialment en la jornada inaugural de dijous», amb les actuacions de Susannes, Fito Luri i Joan Reig.

Per la seva banda, els joveníssims Kids From Mars van actuar per primera vegada al Camp de Tarragona, esdevenint tota una revelació per al públic del festival; mentre que Steve Smyth i Anaïs Vila & Pantaleó, van ser els dos concerts amb més seguiment de públic.

L'Altacústic d'Altafulla tanca la seva sisena edició amb prop de 8.500 espectadors | Ajuntament d'Altafulla

«Només sí és sí»

Aquesta sisena edició de l'Altacústic ha comptat amb la novetat de la instal·lació d'un 'Punt Violeta'; un espai d'assessorament i acompanyament davant la possibilitat d'haver d'atendre víctimes d'agressions sexistes. Per tal de visibilitzar la campanya, durant el festival s'han repartit braçalets amb el lema: «Només sí és sí».

Tal com s'ha anunciat des de l'àrea de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament d'Altafulla, a partir d'ara el 'Punt Violeta' estarà habilitat a totes les activitats d'oci amb grans massificacions de públic que se celebrin al municipi.

Esdevenir «el festival de referència al Camp de Tarragona»

Per la seva banda, Gemma Maymó, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla, s'ha sumat a l'anunci dels organitzadors del festival de fer més gran l'Altacústic, i ha assegurat que «la voluntat és que es converteixi en el festival de referència al Camp de Tarragona». L'aposta del consistori és continuar treballant per ampliar el festival en el mateix format i seguir emplaçant-lo a la Vila Closa combinant així música, territori i patrimoni.

L'Altacústic d'Altafulla tanca la seva sisena edició amb prop de 8.500 espectadors | Ajuntament d'Altafulla

 

"🎼AGENDA: Altafulla es converteix en epicentre musical amb aquest esperat festival!" "🔴 ÚLTIMA HORA: Novetats molt importants sobre el cas Torredembarra"