L'Altacústic 2018 incorpora dos grups alemanys a l'elenc musical

Marie Chain i Henry And The Waiter són les noves formacions que arriben des de Berlín i Frankfurt
L'Altacústic 2018 incorpora l'artista Marie Chain al programa d'actuacions | CEDIDA

 

L’Altacústic 2018 d’Altafulla incorpora dos nous grups al programa d’actuacions del Festival de Música Independent que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol. Aquestes dues noves incorporacions arriben des de Berlín i Frankfurt gràcies a la col·laboració de la plataforma internacional Gigmit amb el festival.

Els dos nous grups que s’afegeixen a l’elenc musical són Marie Chain i Henry And The Waiter, que actuaran respectivament el divendres 20 i el dissabte 21 de juliol, a partir de les 22.30 hores, a l’Escenari Església. Aquestes incorporacions s’afegeixen a un festival que enguany arriba a la cinquena edició. El programa de l’Altacústic recull alguns dels artistes que han rebut més bona acollida del públic i d’altres que són incorporacions innovadores i estan plenes d’història.

 

Marie Chain

Procedent de Berlín, des de jove va ser captivada pel piano de cua i per la màgia del soul i el blues. Compon i canta cançons en anglès i alemany. La música per a ella és la passió i l'expressió del de la vida. Fa diferents projectes entre Berlín, on viu ara, i la seva ciutat natal, Leipzig. Actualment ha estat treballant amb la cançó  «Open Eyes» juntament amb DJ David K ​​i Beatbrothers Leipzig.

Henry And The Waiter

Influït per la seva família, Henrik inicia el seu viatge musical a Erfurt, on es comença a inclinar per diferents gèneres musicals, des del rock fins a la música ‘indie’. Ha practicat diferents instruments com el baix i el saxofon, que units a la seva veu i captiven al públic.

Després dels bons comentaris que rebia i la necessitat de compondre música, Henrik crea la seva pròpia banda. Henry And The Waiter destaca per la barreja d’’indie’ i pop electrònic. El concert a Altafulla oferirà música reflexiva i a la vegada omplirà de vida.

 

Henry And The Waiter s'afegirà a l'elenc musical de l'Altacústic 2018 | CEDIDA

 

Gigmit, la plataforma internacional

Gràcies a la col·laboració entre el festival i la plataforma Gigmit ha sigut possible la visita de grups d’àmbit internacional a l’Altacústic 2018. L’empresa actua com un punt de trobada entre les bandes i festivals i sales de concerts. Així doncs, les bandes es poden donar més a conèixer i ampliar el seu públic.

 

Aquí trobareu el programa del festival que completa aquestes actuacions.