Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Altafulla estrena les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal

El nou equipament suposa una gran millora que destaca per la seva polivalència i la centralitat en el municipi
Altafulla estrena les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal | Ajuntament d'Altafulla

 

El passat divendres 16 de novembre a la tarda, Altafulla va acollir la festa inaugural de les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal al carrer Vinyet; un acte que al llarg de la tarda, va acollir un espectacle de titelles, un concert de violí i violoncel i un pica-pica per a tots els assistents.

 

La inauguració va comptar amb la visita del director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs, així com l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, i la responsable de la Biblioteca, Helena Cobos.

 

Polivalència i centralitat en el municipi del Baix Gaià

En la visita, Jordi Agràs va felicitar públicament el consistori altafullenc per la consecució d'aquest nou equipament, del qual destaca la seva polivalència, la seva lluminositat i la zona exterior; a més, el director dels Serveis Territorials va recordar que les noves instal·lacions obren la porta cap a una futura ampliació que la faci arribar als 750 m2, tal com estableix la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya en funció de la població municipal.

 

A més a més, Agràs ha anunciat un ajut econòmic per tal que la nova biblioteca pugui ampliar el seu fons, compensant així l'exigència del Departament de descatalogar exemplars desfasats.

 

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha celebrat la millora en l'espai i en la centralitat que suposa la nova ubicació, aconseguint «una distància equidistant entre el nucli històric i el barri marítim». Així com ha volgut remarcar la donació de l'arxiu que Pere Benavent de Barberà va fer a la biblioteca; una documentació que ocupa un lloc destacat a la Biblioteca.

 

La nova Biblioteca Municipal d'Altafulla doncs, consta de dos equipaments principals, el de la biblioteca en si, d'un total de 387,67m2 dividits en una sala polivalent, una zona infantil, espai d'audiovisuals, espai de consulta, dipòsit legal, vestíbul i magatzem; I un espai d'arxiu, el qual consta de 153,07m2 distribuïts en traster, magatzem, arxiu i zona d'administració.

 

Altafulla estrena les noves instal·lacions de la Biblioteca Municipal | Ajuntament d'Altafulla

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris