Usuaris a la piscina d'Altafulla.

Altafulla reobre la piscina municipal al públic el dilluns 6 de juliol

Arran de la pandèmia de la Covid-19, l'aforament màxim es limitarà a 69 persones que hauran de complir les mesures de seguretat i d'higiene establertes

L'Ajuntament d'Altafulla ha anunciat la data d'obertura de la piscina municipal. Per tal de donar resposta a les demandes dels usuaris que amb l’arribada del bon temps ja volen tornar a gaudir del bany recreatiu, la piscina obrirà les portes el dilluns 6 de juliol amb un aforament limitat ade 69 persones. El servei de bar i de socorrisme també es mantindrà, i el seguirà duent a terme l'empresa que es fa càrrec del servei de salvament de la platja. 

Les instal·lacions s'han adaptat a les exigències de les noves normatives per prevenir el contagi de la Covid-19 i obriran amb totes les garanties de seguretat fins al 13 de setembre. Tal com es va avançar des de la regidoria d'Esports, enguany no s'organitzaran els cursets de natació per als més menuts, ja que no es poden garantir les mesures de seguretat i higiene per a la canalla necessàries per la pandèmia del coronavirus. No obstant això, es donarà cabuda puntualment als infants dels casals d'estiu.

Franges horàries per oferir el servei al màxim de gent i mantenir la neteja

Per al bon funcionament de l'equipament s'han establert franges horàries intersetmanals i per als caps de setmana. Així, d'onze del matí a dues del migdia, entre setmana, la piscina estarà reservada per als casals d'estiu; des de les dues fins a les quatre, es tancarà per a netejar-la i desinfectar-la; i durant la tarda, fins les vuit del vespre, s'obrirà al públic amb l'aforament limitat. Durant els caps de setmana, la piscina s'obrirà al públic tant de matí com de tarda, i es mantindrà l'horari de tancament al migdia.

S'hauran de seguir unes estrictes mesures de seguretat

Per tal d'evitar la infecció de la Covid-19 i per garantir la seguretat i la higiene, l'Ajuntament ha establert una sèrie de mesures preventives. A banda de l'esmentat aforament limitat de 69 persones, s'haurà de dur mascareta si no es poden garantir els dos metres de seguretat, es prendrà la temperatura a l'entrada del recinte i es desinfectaran les mans a l'entrada i després de l'ús del lavabo. A més, no es poden utilitzar materials que no siguin estrictament necessaris per als que no sàpiguen nedar i tampoc es permet anar descalç per cap paviment de l'espai públic. Caldrà entrar al recinte amb calçat diferent del carrer i els vestuaris tindran un aforament màxim de dues persones sense poder dutxar-se.

L'entrada als menors de 16 anys estarà prohibida si no van acompanyats, i s'haurà de mantenir una distància de dos metres tant a la zona de gespa (aforament màxim de 30 persones mantenint la distància de seguretat); a la piscina gran (aforament màxim de 36 persones mantenint la distància de seguretat), i a la piscina petita (aforament màxim de 3 persones mantenint la distància de seguretat). Per a més informació, els usuaris poden consultar el protocol que ha fet l'Ajuntament.


Comentaris