NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
L'artista de Roda de Berà, Marlo ha passat a la següent fase de 'La Voz'

L’artista rodenc Marlo passa a la següent fase de ‘La Voz’

Keila Garcia, d’Amposta, i Tare Cortés, de Tarragona, van quedar eliminats | Mark Wayne cantarà la setmana vinent

El 'talent show' de música 'La Voz', d'Antena 3, segueix cremant etapes i la trajectòria dels artistes de tarragonins es va definint. Després de passar quatre 'talents' la fase de les 'Audicions', ja han estat tres que han realitzat la segona part del programa, els 'Assalts', el rodenc Marlo, l'ampostina Keila García i el tarragoní Tare Cortés. D'altra banda, Mark Wayne actuarà la setmana vinent en el programa.

Marlo enamora amb 'The A Team'

Marlo ha aconseguit posar dempeus a tots els 'coaches' i als seus assessors de 'La Voz', després de l'actuació en els 'Assalts'. L'artista de Roda de Berà ha fet una brillant interpretació de la cançó 'The A Team' d'Ed Sheeran i amb la seva dolça veu, ha enamorat a tots els presents.

L'actuació de Marlo li ha servit per ser un dels escollits de l'equip de Paulina Rubio per la següent fase del programa, la 'Batalla Final'. En aquesta, vuit talents de cada equip s'enfrontaran de dos en dos i, així, arribar als directes, on els setze talents que quedaran en el programa, lluitaran per guanyar-lo.

Tots els 'coaches' i assessors del programa musical han tingut boniques paraules cap a Marlo, però, el talent de Roda de Berà ha declarat el seu amor a Míriam Rodríguez —exconcursant d'Operación Triunfo– en dir-li que «l'estima molt». Després d'això, Míriam ha pujat a l'escenari i s'ha fos en una abraçada amb Marlo i li ha donat les «gràcies per la seva senzillesa i per ser ell mateix».

Keila Garcia i Tare Cortés, fora de concurs

Dos dels artistes tarragonins que també havien passat la primera fase del programa musica no han tingut la mateixa sort que Marlo i no han aconseguit passar a la fase de la 'Batalla Final'. Keila García, de l'equip de Pablo López, i Tare Cortés, del d'Antonio Orozco, no van estar entre els dos escollits als 'Assalts' i tampoc van ser robats per altres equips. 

L'ampostina Keila Garcia va tornar a pujar a l'escenari de 'La Voz', acompanyada del seu violoncel, per realitzar una versió màgica de la cançó 'Lucha de Gigantes' d'Antonio Vega. L'artista ebrenca va interpretar una actuació d'un alt nivell musical, però el 'coach' Pablo López i la seva assessora Míriam Rodríguez, no la van escollir per passar a la 'Batalla Final', tot i reconèixer la dificultat de l'elecció final.

Durant l'actuació de Keila García, es va poder veure a Pablo López expressant frases com «I ara que faig amb la vida?» o «Què fem ara?», ja que posava l'elecció molt difícil. La gran qualitat de la interpretació de l'ampostina també va fer saltar llàgrimes a Antonio Orozco. Finalment, tot i que David Bustamante, assessor de l'equip de Luis Fonsi, li feia senyes que li robarien a la 'talent' d'Amposta a Pablo López, finalment, no va ser així. 

D'altra banda, el tarragoní Tare Cortés tampoc va tenir sort, després de fer una gran actuació amb una versió d''Amiga Mía' d'Alejandro Sanz. Amb la guitarra entre els dits, la seva veu flamenca i tot el sentiment a sobre l'escenari, l'artista no va acabar de convèncer un Antonio Orozco que va acabar molt content de la seva actuació al concurs. 

Després d'una gran actuació, Tare Cortés no va aconseguir passar a la 'Batalla Final', però va tenir el reconeixement dels seus companys d'equip, ja que s'expressaven emocionats durant la interpretació dient que «tenia una gran veu».

La setmana vinent, el torn de Mark Wayne

Ja han estat tres els tarragonins que han participat a 'La Voz' i la setmana vinent ho farà el quart, Mark Wayne, que participarà en un dels dos programes que posaran punt final a la fase dels 'Assalts'. En aquests entit, el tarragoní de l'equip de Paulina Rubio concursarà contra quatre artistes, després d'impressionar a la seva 'coach' amb la cançó 'Let's stay together' d'Al Green.

També et pot interessar:


Comentaris