Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Gairebé 2.000 assistents al Parc de Reis 2019 de Torredembarra

Es va celebrar els passats 2, 3 i 4 de gener
Una imatge d'una de les tardes de l'anterior setmana en què el pavelló Sant Jordi de la Torre va acollir el parc infantil de Reis. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Gairebé unes 2.000 persones van asisstir durant la primera setmana del nou any 2019 al Parc de Reis que, com és habitual en els últims anys, s'ha organitzat al pavelló Sant Jordi de la Torre per part de les regidories d’Esport i Joventut. Entre Cap d'Any i Reis, com a prèvia a aquesta celebració tan especial per als més menuts, el pavelló municipal torrenc va acollir desenes d'activitats infantils que van tenir lloc els dies 2, 3 i 4 de gener.

 

Un munt d'activitats per als més menuts al Parc de Reis 2019 de Torredembarra

D'aquesta manera, el Parc de Reis va servir perquè els més menuts i joves del municipi poguessin gaudir amb els tallers de manualitats o els inflables, entre els quals destacaven una pista americana, un xutòmetre, una fira i uns combos. Al Parc de Reis 2019 de la Torre també hi havia un circuit de vehicles i un trenet elèctric que va ser l'atracció dels més menuts, entre altres activitats, tal com promocionava aquells dies la regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra:

 

 

Al llarg dels tres dies que va durar el parc, el personal de la Biblioteca Mestra Maria Antònia també s'hi va implicar d'allò més i va oferir una sessió d'una hora de contacontes amb temàtica nadalenca. També es va disposar d'un servei de ludoteca. Com a novetat d’enguany, l'Associació Escarabats Blaus va oferir un taller de teles acrobàtiques que també va resultar tot un èxit.

 

Finalment, una altra de les activitats que més va entusiasmar la canalla es va produir divendres, 4 de gener, durant el darrer dia el Parc de Reis, quan es va rebre la visita d'una Patge Reial i el Club Esportiu Fitkidance Torredembarra va oferir l’actuació 'Sueños de Navidad' que va servir de cloenda del parc. Ara toca, doncs, esperar al proper Nadal per a una nova edició del Parc de Reis.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris