Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'associació de dones sueques SWEA torna a portar l'art a Torredembarra

L'exposició tindrà lloc el dissabte 22 de setembre a la sala Lluís d'Icart
Imatge de les dones sueques que participen en l'exposició | Ajuntament de Torredembarra

 

L'Organització Internacional de Dones sueques (SWEA), inaugurarà el dissabte 22 de setembre una exposició de pintura. Es tracta d'una associació internacional sense ànim de lucre que busca cultivar la llengua, orígens i cultura de Suècia. Organitzen diverses activitats en les quals destaca la promoció de les arts plàstiques. És la cinquena vegada que la SWEA tria la localitat del Baix Gaià com a seu per la realització d'activitats al nostre país.

 

Per a la seva realització, la SWEA ha comptat amb l'ajuda de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torredembarra i ha rebut la col·laboració del Grup de Dones de Torredembarra. L’exposició d’obres es podrà visitar aquest dissabte 22, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h, i diumenge 23, d’11 h a 13 h.

 

La SWEA, present a Torredembarra

SWEA és l'acrònim de 'Swedish Women's Educational Association International'. Es tracta d'una prestigiosa organització global i privada, sense ànim de lucre, que està integrada per dones d'origen suec o que parlen la llengua escandinava, que actualment es troben residint fora del seu país, o que en alguna ocasió han viscut fora de les terres de Suècia. Aquestes dones es reuneixen periòdicament amb la missió de poder cultivar la llengua sueca i poder estudiar els seus orígens i la seva cultura, propis del seu país d'origen.

 

Aquesta organització té com a objectiu principal la protecció de l'idioma suec, amb el fet de poder transmetre a l'ambit mundial la cultura i les tradicions pròpies del país escandinau, així com poder donar a les seves membres contactes personals i professionals per tot el món. Està formada per 7.000 membres, integrades en 70 departaments, distribuïts en 30 països dels 5 continents del planeta.

 

Imatge de les obres exposades a la Sala Lluís d'Icart | Ajuntament de Torredembarra

 

L'exposició tindrà lloc a la Sala Lluís d'Icart 

L'exposició tindrà lloc a la Sala Lluís d'Icart de Torredembarra, on la SWEA té previst mostrar al públic el resultat del seu taller biennal, que han pogut realitzar els darrers dies i per cinquena vegada a la localitat del Tarragonès. L'obra pictòrica serà acollida per la prestigiosa sala d'exposicions, on podrà ser visitada el dissabte 22 de setembre en horari obert al públic d'11 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h, i el diumenge 23 en horari matinal, d'11 h fins a les 13.30 h.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris