Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Atraquen a punta de navalla una farmàcia de Torredembarra

Els fets es van produir aquest dimarts a la tarda
Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. | BaixGaiàDiari.cat.

 

Aquest dimarts, 23 d'octubre, a la tarda, es va produir un atracament a punta de navalla a la Farmàcia Miramar de Torredembarra, situada al passeig de Miramar de la vila, tot i que també té accés a través del carrer de Pompeu Fabra de la localitat. Els fets van tenir lloc a mitja tarda, i l'atracador, que va amenaçar la dependenta de l'establiment amb aquesta arma, va poder-se endur els quaranta euros que la seva víctima duia a sobre en el moment en què es van produir els fets

 

Atracament en una farmàcia de Torredembarra

Els fets van produir-se pocs minuts abans de dos quarts de cinc de la tarda, quan un atracador, vestit amb un passamuntanyes i armat amb un ganivet de grans dimensions va irrompre a l'interior d'aquesta farmàcia, i va amenaçar la dependenta que, en aquell moment, es trobava a l'interior de l'establiment. 

 

Ella va donar-li tot el que duia a sobre, un total de quaranta euros en metàl·lic. La Policia Local de Torredembarra va acudir amb molta rapidesa al lloc dels fets i va atendre la dependenta que havia estat atracada, molt nerviosa després del robatori del qual havia estat víctima.

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atracament en una farmàcia de Torredembarra

Amb el pas dels minuts, la dona va poder explicar als agents policials més detalls dels fets que s'havien produït i va descriure l'autor de l'atracament amb el màxim detall que va poder, tenint en compte que l'actuació va ser molt ràpida i que l'home anava tapat amb un passamuntanyes.

 

Amb totes les dades sobre aquests fets recopilades, la Policia Local de Torredembarra va activar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació d'aquest succés. Ara, doncs, intentaran identificar aquesta persona, localitzar-la i procedir a la seva detenció.

 

Tot i el gran ensurt que es va endur la treballadora d'aquesta farmàcia de Torredembarra, afortunadament no va patir cap ferida tot i que l'atracador va entrar al seu establiment armat amb aquest ganivet d'elevades dimensions. El botí final que es va poder endur, doncs, va ser de quaranta euros.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris