Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

El Baix Gaià ja ha omplert disset busos per la manifestació de l'11-S

Fonts de l'ANC destaquen que han notat «més demanda» que en els anys anteriors
Des del Baix Gaià ja s'han omplert divuit autocars per anar a Barcelona. | Laia Solanellas

 

A pocs dies de l'Onze de Setembre, al Baix Gaià tot està gairebé enllestit per a l'anada a la manifestació independentista convocada a Barcelona el proper dimarts, a les 17.14 hores. Segons ha pogut saber aquest mitjà, aquest dijous, 6 de setembre, al vespre, ja s'havien omplert un total de 17 busos a la subcomarca del Tarragonès nord, entre els que s'organitzen a Torredembarra, Altafulla, Creixell, Roda de Berà, el Catllar i la Pobla de Montornès. Les sis assemblees locals de l'ANC apleguen també altres pobles més petits de la zona, com ara la Riera de Gaià o Salomó, d'on també hi ha diverses persones apuntades.

 

El Baix Gaià, amb els disset autobusos plens

«Ara mateix, ho tenim tot ple», asseguren a TarragonaDigital.com fonts de l'ANC de Creixell. A Altafulla, la demanda ha augmentat molt aquesta setmana: «Dilluns teníem tres busos plens, vam patir per aconseguir-ne un altre, però ho vam fer... i en 24 hores, va quedar ple», asseguren. En total, doncs, ara hi ha disset busos plens i cap plaça disponible.

 

No descarten poder aconseguir algun bus en les properes hores, però ho veuen complicat. «Hi ha molta demanda i els pocs autobusos que queden, tenen uns preus altíssims», expliquen des de les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana. I és que els primers autocars ja es reserven amb molta antel·lació: ho fan al mes de maig.

 

Des de l'Assemblea es mostren molt satsifets amb aquestes dades. «Anem a Barcelona amb més inscrits que mai, hem notat una demanda molt elevada, enguany», expliquen des de Creixell. Des d'Altafulla hi coincideixen: «Estem en xifres de demanda molt superiors a les de les darreres manifestacions independentistes de la Diada Nacional de Catalunya».

 

La manifestació de l'11-S, sota el lema «Fem la República Catalana»

Els autobusos que es desplacin a Barcelona des del Baix Gaià partiran dels seus respectius pobles d'origen al migdia. La manifestació té l'hora prevista d'inici a les 17.14 hores, i la tornada començarà a produir-se a partir de les set de la tarda, de manera esglaonada. Sota l'eslògan «Fem la República Catalana», a escala nacional, aquest dijous s'ha arribat a la xifra de 300.000 persones inscrites.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris