Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui, 17 de juliol

Canviaran les passeres de fusta de les obres del carrer de Pere Badia

Segons el regidor torrenc de Via Pública, les obres «avancen al ritme previst»
Les obres de formigonatge de la plaça de les Monges aixecaven força expectació aquest dilluns. | Pau Ruiz

 

Aquest dilluns arrencava la tercera setmana completa d'obres al carrer de Pere Badia de Torredembarra. «Anem molt bé pel que fa a ritme, està previst que aquest mateix dimarts es comencin a adoquinar algunes zones», ha explicat a TarragonaDigital el regidor de Via Pública de Torredembarra, Vale Pino (PSC). Després que en els primers dies d'obres s'hagin demolit voreres i vorades —els malanomenats 'bordillos'—, ara s'encara, doncs, una nova etapa en els trams afectats per la primera fase de les obres.

 

Una de les queixes principals que s'han rebut en els primers dies dels treballs han estat les passarel·les de fusta per sortir i entrar de cases i establiments. El seu estat no era l'òptim i, de vegades, podien suposar un perill. «En els propers dies, canviarem aquestes passeres per altres que ens garantiran una major seguretat, amb baranes incorporades perquè la gent s'hi pugui agafar», ha el regidor Vale Pino.

 

Les obres de Pere Badia de Torredembarra, sobre el pla previst malgrat alguns «problemes habituals»

Segons ha explicat Vale Pino a aquest mitjà, les obres marxen sobre el pla previst inicialment pel que fa a 'tempos', tot i que reconeix que hi ha hagut «petits problemes, habituals en obres d'aquestes característiques». En total, s'han donat dues petites fuites d'aigua i una gas, però «totes elles van ser controlades molt ràpidament per part dels operaris de l'empresa que duu a terme les obres».

 

També hi va haver problemes que van deixar fases de l'enllumenat del carrer apagades. «Les obres ens han permès descobrir que els cables de llum del carrer de Pere Badia no estaven col·locats com calia, de manera que hem decidit que canviarem el cablejat de tot el carrer dins de la normativa establerta», ha explicat Pino. Amb tot, la prioritat per a l'Ajuntament de Torredembarra, segons ha explicat, és «fer que les molèsties siguin breus i intentar resoldre-les tan aviat com puguem».

 

GUIA: Tot el que has de saber sobre les obres de Pere Badia de Torredembarra

 

Les obres a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat es van iniciar després de la Diada Nacional de Catalunya. | Gerard Recasens

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris