Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El carrer de Lleida de Torredembarra, únic accés a Pere Badia durant les obres

La mesura s'ha pres després d'haver detectat reiterats incompliments
Una imatge de les tanques situades al carrer de Pere Badia en motiu de les obres que s'hi estan duent a terme. | TarragonaDigital.com

 

Novetats en la segona setmana de desenvolupament de les obres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia de Torredembarra. Des d'aquest mateix dimecres, 12 de setembre, només es podrà accedir amb cotxe al carrer en qüestió a través del carrer de Lleida. Cal recordar que només hi poden circular vehicles de càrrega i descàrrega i veïns.

 

Des de la direcció d'aquesta obra han pres aquesta decisió després que, en els primers dies de treballs, s'hagin trobat amb diversos problemes per la circulació de cotxes sense permís: molts vehicles continuaven accedint al carrer de Pere Badia a través d'altres vials, tot i la senyalització que ho prohibeix si no són precisament veïns o vehicles de càrrega i descàrrega. Per culpa d'aquests incompliments, ja s'han produït dificultats pel que fa a l'execució de les obres. Després dels inconvenients, la direcció de l'obra ha optat per tallar físicament els accessos al carrer de Pere Badia a través del carrer dels Garrofers i del passeig de l'Estació.

 

Un detingut per aldarulls a les obres del carrer de Pere Badia de Torredembarra

En la seva primera setmana d'execució, les obres que s'estan duent a terme al carrer de Pere Badia de la Torre ja han generat tota mena d'informacions i, fins i tot, una detenció. El passat dijous, 7 de setembre, la Policia Local de Torredembarra va arrestar un home, de mitjana edat i veí de Vespella de Gaià, després que, en un greu estat d'alteració, llencés unes 50 tanques de les obres al mig del carrer i, fins i tot, sobre diversos vehicles que, en aquell moment del matí, a plena llum del dia, circulaven a través del carrer de Pere Badia.

 

Després de rebre l'alerta per part de diversos veïns de la zona, la Policia Local de Torredembarra va detenir l'home, al qual van trobar sense samarreta, cridant i amb una tanca d'obres a les mans, amenaçant de llençar-la sobre un vehicle. A més, va oposar resistència a la seva detenció atès l'elevat grau d'alteració que presentava.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris