GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

«Els AC/DC de Barcelona», caps de cartell del Torredembarra és Música 2019

El festival arribarà entre el 28 i el 30 de juny | Vol obrir-se i combinar el vessant local amb «altres grups de prestigi»
El nou format del Torredembarra és Música s'estrenarà amb un nou escenari a la platja | Toni Cabanillas

El festival Torredembarra és Música 2019 ja té cartell. La mostra canvia enguany les dates, i en lloc de celebrar-se a la tardor tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de juny a la localitat del Baix Gaià. «Enguany presentem una nova embranzida que ens comença a conduir a un format renovat del festival de cara als pròxims anys», ha avançat la regidora de Cultura a l'Ajuntament de Torredembarra, Núria Batet. La idea és que la mostra es vagi obrint de forma progressiva a nous espais, nous públics i grups musicals més enllà del vessant local. «Volem que acabi englobant totes les expressions musicals que produeix Torredembarra», ha avançat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Més d'una vintena de grups actuaran en el marc del festival, i una de les grans novetats d'enguany és la presència per primera vegada d'un cap de cartell que es diferencia de les bandes locals. «La nostra aposta és el talent local i fomentar els grups emergents», matisa, però a partir del 2020 hi afegiran un fort component «amb altres grups del circuit, i amb ganes de potenciar un nou públic de fora que vingui a enamorar-se de Torredembarra». Enguany es canviarà també l'ubicació, i l'històric aparcament de Mañé i Flaquer deixa lloc a dos nous escenaris: el passeig marítim Rafel de Campalans i la plaça Mossèn Joaquim Boronat, la popular plaça 'de les Monges'.

 

«Els AC/DC de Barcelona», caps de cartell del Torredembarra és Música 2019

El concert central de la mostra tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de juny a l'escenari de la platja. Serà a les dotze de la nit a càrrec del grup Seventy Seven, «els AC/DC de Barcelona», tal com ha presentat la presidenta de l'Associació de Músics de Torredembarra, Ade Monera. Es barrejaran diversos estils musicals des del rock o el 'metal' fins al flamenc. També s'instal·laran diverses 'food-trucks' al passeig marítim per complementar l'oferta.

 

«Ens il·lusiona molt haver impulsat propostes que sorgeixen de la participació i la implicació dels ciutadans», ha celebrat la regidora en referència a l'Associació de Músics de Torredembarra. «Trobem que l'oferta musical és completíssima, i la voluntat és que aquesta virtut s'accentuï a partir de l'any que ve», ha aclarit Batet, qui ha avançat que l'activitat també coincidirà amb l'edició d'enguany del festival musical 'Pianíssimo'. «El repte és molt clar», ha tancat Monera: «demostrar que Torredembarra és música, i que ho és cada dia de l'any».

 

També et pot interessar